Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Лесен и компактен, совршен за користење како макро објектив за општа намена или како флексибилен стандарден објектив.

Придобивки

  • Стандарден агол на видливост од 46°
  • Најмало растојание на фокусирање од 23cm
  • Репродукција на слика со 1/2 од реалната големина
  • AFD систем за фокусирање
  • Големина на филтер од 52mm
  • Слоевите Super Spectra ги намалуваат привидните облици и одблесоците

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro, неговите функции и можности.

Поврзани производи

Можеме ли да ви помогнеме да го изберете вашиот следен објектив?

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.