Објективи за DSLR

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

USM објектив за зумирање со високи перформанси, извонредно широк агол и решетка од f/3.5-4.5 кој е одличен за пејзажи.

Придобивки

  • Супер-широк агол на зумирање кај сите тела со монтиран EF-S

  • Врвен квалитет на слика

  • Лесен и компактен

  • Растојание на фокусирање од само 24cm.

  • Речиси бесшумно USM AF

  • Super Spectra слоеви

  • Бленда со кружен отвор

  • Изборен ексклузивен покривач на објектив

Детални карактеристики