Објективи за DSLR

Canon Додаток за продолжување EF 1,4x III

Спецификации

Детални спецификации

Агол на видливост (хориз. верт. дијаг.)

 • Изработка на објектив (елементи/групи)

  9/5

AF двигател

 • Отпорност на прав/влага

  Да¹

Дијаметар на филтер (mm)

 • Макс. дијаметар x должина (mm)

  72,0 x 52,7

 • Тежина (g)

  325

Hard case

 • Мека торбичка

  LP811

 1. ¹ Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.

 2. ¹ Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.