Canon Extender EF 2x III Спецификации

АГОЛ НА ВИДЛИВОСТ (ХОРИЗ. ВЕРТ. ДИЈАГ.)

Изработка на објектив (елементи/групи)

9/5

AF ДВИГАТЕЛ

Отпорност на прав/влага

Да¹

ДИЈАМЕТАР НА ФИЛТЕР (MM)

Макс. дијаметар x должина (mm)

72,0 x 52,7

Тежина (g)

325

HARD CASE

Мека торбичка

LP811

Фуснота

¹ Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.

¹ Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.