Објективи за DSLR

Canon RF 2x

Спецификации

Спецификации

 • Оптимизирана конструкција

  9 елементи на објективот, 5 групи

 • Компактен дизајн

  71,2 x 39,3 mm

 • Мала тежина

  340 g

Детални спецификации

Оптички функции / спецификации

 • Големина на слика
  Целосна слика

Дополнителна опрема

 • Капаче за објектив
  Капаче за додатоци за продолжување RF
 • Торбичка/футрола за објектив
  LP811
 • Компатибилност со додаток за продолжување
  Не е компатибилно

Физички спецификации

 • Отпорност на прав/влага
  Да 1
 • Макс. дијаметар x должина (mm)2
  71,2 x 20,3
 • Тежина (g)
  225
 1. Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.
 2. Димензии на објективот кога е во вовлечена положба