Објективи за EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Спецификации

Детални спецификации

Оптички функции/спецификации

 • Големина на слика

  -

 • Еквивалентна фокусна должина за 35mm филм (mm)

  -

 • Агол на видливост (хориз. верт. дијаг.)

  -

 • Изработка на објектив (елементи/групи)

  Нема објектив

 • Бр. на сечила на дијафрагма

  -

 • Минимален отвор на бленда

  -

 • Најмало растојание на фокусирање (m)

  -

 • Максимално зголемување (x)

  -

 • Информации за оддалеченост

  -

 • Стабилизатор на слика

  -

 • AF двигател

  -

Физички спецификации

 • Отпорност на прав/влага

  -

 • Дијаметар на филтер (mm)

  -

 • Макс. дијаметар x должина (mm)

  66,6 x 28

 • Тежина (g)

  110

Дополнителна опрема

 • Капаче за објектив

  Капаче за предниот отвор

 • Сенило на објектив

  -

 • Торбичка/футрола за објектив

  LP811

 • G.F.држач III (сенило III*)

  0

 • G.F.држач IV (сенило IV*)

  0

 • Продолжителна цевка за зголемување EF12 II

  -

 • Продолжителна цевка за зголемување EF25 II

  -

 • Компатибилност на додатокот за продолжување

  НК

Спецификации со EF 1,4x III

 • Фокусна должина

  -

 • Максимална решетка

  -

 • Максимално зголемување

  -

 • AF можно

  -

 • IS

  -

Спецификации со EF 2x III

 • Фокусна должина

  -

 • Максимална решетка

  -

 • Максимално зголемување

  -

 • AF можно

  -

 • IS

  -