Canon TS-E 24mm f/3.5L II

За реалистичен широк приказ со голема длабочина

Придобивки

  • 24mm објектив со закосување и поместување

  • Ниско изобличување и висока резолуција

  • ± 8,5° закосување и ±12mm поместување

  • Независно ротирање на закосувањето и поместувањето

  • Асферични и UD елементи на објектив

  • Структура со мала бранова должина и прекривен слој за супер спектар

  • Бленда со кружен отвор

Детални карактеристики

Можеме ли да ви помогнеме да го изберете вашиот следен објектив?

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.
Пронајдете го вашиот совршен објектив

Широкоаголни објективи

Добијте пошироко видно поле и опфатете повеќе во кадарот со нашата палета на широкоаголни објективи.
Дознајте повеќе