Промоција

Подгответе се за враќање во училиште

Направете го учењето забавно со Canon печатач.
Истражете ги сите разнобојни и бескрајни можности за враќањето во училиште оваа година.

Canon Camera

Совршена комбинација за печатење

Некои нешта функционираат подобро заедно. Комбинацијата на вашиот Canon печатач со мастила и Canon хартија за фотографии овозможува оптимални перформаси и врвен квалитет со секој испечаток.

Промотивни производи

Промоцијата важи од 15.08.2022 до 30.09.2022, додека траат залихите.

TS3150

500 ден

TS3450

600 ден

TS5150

600 ден

TS5350

600 ден

TR4550

500 ден

MG3650BK

500 ден

G3415

900 ден

G3411

900 ден

G2420

600 ден

G2415

600 ден

G2411

600 ден

G3420

900 ден

MG2550

500 ден

TS3350

600 ден

TS3451

600 ден

Каде да купите