EOS R 2019_High Res Image 4_Sanjay Jogia_Sample

ПРОМОЦИЈА

Подгответе се за револуција во фотографирањето и снимањето филмови

Добијте поврат на пари со купувањето на нов фотоапарат/камера или објектив и уживајте во револуционерниот систем.

 • Step 1

  Изберете

  Промотивни производи

 • Step-2.png

  Набавете

  Партнери - учесници

 • Step 3

  Регистрација

  Поднесете го вашето барање

 • Производи во фокус

 • EOS C70

  CANON EOS C70

  Подгответе се за нови димензии во снимањето филмови

  EOS C70 е камера од новата генерација на RF Mount Cinema EOS System со 4K Super 35mm DGO сензор на Canon.

 • CANON EOS R5

  Подгответе се за револуција во фотографирањето и снимањето филмови

  Доловете сензационални фотографии со 45 мегапиксели при 20 кадри во секунда или кинематографски 12 битни 8K RAW видеозаписи со користење на целосната ширина на сензорот на фотоапаратот.

 • CANON IMAGEPROGRAF PRO-300

  Подгответе се за извонреден квалитет на печатењето

  Подигнете го печатењето на сосема ново ниво со компактниот професионален A3+ печатач кој ги поседува сите квалитети на асортиманот imagePROGRAF PRO и секој пат добивате богати, живописни и исклучителни отпечатоци со галериски квалитет.

 • RF 100mm F2.8 L MACRO IS USM_36_360 Spin.png

  CANON RF 100MM F2.8L MACRO IS USM

  Подгответе се за професионални макро објективи

  RF 100mm F2.8L Macro IS USM е прв AF макро објектив во светот со неверојатно зголемување од 1.4x за врвни фотографии.

 • Промотивни производи

  Погледнете ја целосната листа на производите кои се опфатени со промоцијата.
  Промоцијата е валидна од 10.2. до 31.3.2022 година, се додека траат залихите.
  Фотоапарати / камера
  EOS R5                                        13.500 ден
  EOS R68.000 ден
  EOS R6.450 ден
  EOS RP4.000 ден
  EOS C7010.750 ден
  EOS 5D Mark IV8.000 ден
  EOS 6D Mark II5.500 ден


  Печатачи
  imagePROGRAF PRO 300             4.900 ден
  imagePROGRAF PRO 10006.450 ден


  EF Објективи
  EF 50mm f/1.4 USM       1.500 ден
  EF 85mm f/1.4 L IS USM6.450 ден
  EF 16-35mm f/4L IS USM6.450 ден
  EF 16-35mm f/2.8L III USM9.200 ден
  EF 24-105mm f/4 L IS II USM2.750 ден
  EF 100mm f/2.8L Macro IS USM2.750 ден
  EF 70-200mm f/4L IS II USM6.450 ден
  EF 70-200mm f/2.8L IS III USM9.200 ден
  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM11.700 ден


  RF Објективи
  RF 50mm f/1.2 L USM    10.750 ден
  RF 85mm f/2 IS STM2.750 ден
  RF 85mm f/1.2L USM10.750 ден
  RF 85mm f/1.2L USM DS10.750 ден
  RF 600mm f/11 IS STM3.700 ден
  RF 800mm f/11 IS STM5.500 ден
  RF 15-35mm f/2.8 L IS USM10.750 ден
  RF 24-70mm f/2.8 L IS USM8.000 ден
  RF 24-105mm f/4 L IS USM2.750 ден
  RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM1.500 ден
  RF 28-70mm f/2 L USM16.300 ден
  RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM4.300 ден
  RF 70-200mm f/4 L IS8.000 ден
  RF 70-200mm f/2.8L IS USM13.500 ден
  RF100-400mm f/5.6-8 IS USM2.750 ден
  RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM13.500 ден
  RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM2.150 ден
  RF 100mm f/2.8 L IS MACRO6.450 ден

  Каде да купите

 • Pix Plus