Време е за летни истории

ПРОМОЦИЈА

Креирајте ја вашата летна приказна

Ова лето креирајте и зачувајте спомени кои ќе ги паметите засекогаш со ексклузивната заштеда на EOS R6 Mark II, PowerShot G7X Mark III и многу повеќе.

Collage of images including portraits, wildlife, landscapes, travel, food as the background with the Pixma G650 & Canon EOS 5D Mark IV on top of it

CANON CLUB

Ексклузивна заедница за креатори како вас

Следете ја вашата страст со поддршка, инспирација, придобивки и многу повеќе. Купете производ. Регистрирајте се. Придружете се на Canon Club.

Промотивни производи

Промоцијата трае од 15.6 до 15.8.2023, додека траат залихите.

EOS R5

30,750 ден

EOS R5c

30,750 ден

EOS R6 Mark II

15,370 ден

EOS RP

4,600 ден

EOS R7

6,150 ден

EOS R10

6,150 ден

EOS M50 Mark II

3,070 ден

EOS M200

3,070 ден

EOS 5D Mark IV

15,370 ден

EOS 6D Mark II

9,220 ден

EOS 90D

6,150 ден

EOS 850D

4,600 ден

EOS 250D

3,070 ден

EOS 2000D

1,850 ден

PowerShot G7x Mark II (all kits)

1,850 ден

PowerShot G7x Mark III (all kits)

3,070 ден

PowerShot PX

1,850 ден

PowerShot ZOOM (B2C Essential kits only)

1,230 ден

RF 16mm f/2.8 STM

1,850 ден

EF 24mm f/1.4L II USM

9,840 ден

RF 24mm f/1.8

4,300 ден

EF 35mm f/1.4L II USM

13,530 ден

EF 50mm f/1.2 L USM

9,840 ден

RF 50mm f/1.2 L USM

15,990 ден

EF 85mm f/1.8 USM

3,070 ден

EF 85mm f/1.4L IS USM

11,070 ден

RF 85mm f/2 IS STM

4,300 ден

RF 85mm f/1.2L USM

19,060 ден

RF 85mm f/1.2L USM DS

22,140 ден

RF 600mm f/11 IS STM

5,530 ден

RF 800mm f/11 IS STM

6,760 ден

EF 11-24mm f/4L USM

20,910 ден

RF 5.2mm f/2.8 L DUAL FISHEYE

13,530 ден

RF 14-35mm f/4L IS USM

11,070 ден

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

16,600 ден

EF 16-35mm f/4L IS USM

8,610 ден

EF 16-35mm f/2.8L III USM

14,760 ден

EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

2,460 ден

RF-S S18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

3,070 ден

EF 24-70mm f/2.8L II USM

12,910 ден

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

16,600 ден

RF 24-50 F/4.5-6.3 IS STM

1,850 ден

EF 24-105MM 4L IS II USM

8,610 ден

RF 24-105mm f/4 L IS USM

8,610 ден

RF 28-70mm f/2 L USM

21,520 ден

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

6,150 ден

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

1,850 ден

EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM

1,850 ден

RF-S 55-210 f/5-7.1 IS STM

2,460 ден

EF 70-200mm f/4L IS II USM

10,450 ден

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

14,140 ден

RF 70-200 f/4 L IS

11,070 ден

RF 70-200 f/2.8L IS USM

18,450 ден

EF 70-300f/4-5.6 IS II USM

3,690 ден

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

16,600 ден

RF 100-400 IS

4,300 ден

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

19,680 ден

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

7,380 ден

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

3,070 ден

RF 100mm f/2.8 L IS MACRO

9,220 ден

Каде да купите

Neptun
Setec
Pix Plus