Canon MAXIFY iB4050

Печатач со голема брзина за мали канцеларии со вграден Wi-Fi и етернет, печатење од мобилни уреди и Cloud услуги. Се одликува со 2-страно печатење и резервоари за мастило со голем капацитет за ефикасно печатење на висококвалитетни деловни документи.

Придобивки

 • Печатач за голем обем за мали динамични канцеларии со две касети за хартија со 250 листови

 • Заборавете на чекањето документи со функцијата за брзо печатење на првата страница и брзините од 15 страници/мин. во боја и 23 страници/мин. црно-бело

 • Поврзување преку Wi-Fi и етернет: печатење од компјутери, паметни телефони, таблет уреди и Cloud услуги

 • Печатете до 2.500 црно-бели и 1.500 страници во боја со XL резервоари за мастило кои се менуваат одделно

 • Создавајте квалитетни документи со HD мастилата со двојна отпорност кои се оптимизирани за деловно печатење

Детални карактеристики

Спецификации

 • Време за печатење на првата страница од 7 секунди

 • Безжично користење и споделување

 • Продуктивно ракување со хартијата

 • Автоматско двострано печатење

 • Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

 • Ефикасни XL мастила

 • Печатење од услугите Cloud

 • Апликација MAXIFY Printing Solutions

Што содржи кутијата

 • MAXIFY iB4050

 • Кабел за напојување

 • Однапред поставени резервоари со мастило

 • CD диск за поставување за Windows (драјверите за Mac се достапни на интернет)

 • Прирачници