Двострана мат хартија MP-101D од Canon

Реализирајте ги вашите идеи со овој медиум со разновидна примена. Тој е идеален за луѓе со различни хобија и оние кои изработуваат модели од хартија и затоа претставува совршен избор за изработка на сопствени честитки, колажи или проекти со модели од хартија од Creative Park.

Intro Image

Спецификации за производот

Дознајте повеќе информации за двостраната мат хартија MP-101D од Canon

Погледни целосни спецификации

Specification Image

Придобивки

• Создавајте сопствени честитки со уникатен стил

• Идеални за изработка на макети и модели - добијте инспирација за вашиот следен проект од Creative Park

• Внесете бои и стил во вашиот колаж

• Дизајнирајте сопствени покани и поштенски картички

Погледнете ги сите функции

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.