Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Мазна текстура со топли бели тонови за печатење материјали без отсјај. Идеална за црно-бели фотографии и фотографии во боја, како и репродукција на уметност со прекрасно изразување на топли бои и сиви тонови.

Придобивки

  • Извонредна за репродукција на топли бои
  • Совршена градација на тонови при црно-бело печатење
  • Мазна матирана површина без отсјај
  • Совршен партнер за PIXMA Pro печатачи

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon Pro Premium Matte PM-101

Врвен изглед и текстура


Дизајнирана земајќи ја предвид професионалната креативност, хартијата Pro Premium Matte има мазна текстура со топли бели тонови за печатење на специјални материјали без отсјај. Оваа тешка хартија е неверојатно рамна и нуди чувство на висок квалитет.

Професионално печатење на материјали


Дизајнирана да обезбеди оптимални резултати со професионалната палета на фото печатачи PIXMA од Canon, хартијата Pro Premium Matte овозможува создавање на неверојатни печатени материјали при секој обид, подеднакво и со пигментните мастила LUCIA и со мастилата базирани на боја ChromaLife100+.

Извонредна репродукција на бои


Оваа разновидна хартија е идеална за печатење на фотографии во црно-бело и во боја, како и за извонредна репродукција на уметност со прекрасно изразување на топли бои и сиви тонови. Сликите кои ги печатите на оваа извонредно мазна хартија добиваат поелегантна завршна обработка во споредба со стандардните сјајни фотографии.

Фотографии кои траат доживотно


Фото-хартијата Pro Premium Matte нуди исклучителен квалитет на слика и долготрајност. Ако се користи со оригинални мастила од Canon, тогаш ги заштитува фотографиите од деградација предизвикана од гасови и светлина, за да се чувствувате сигурни кога ќе ги прикажувате или продавате вашите слики.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon Pro Premium Matte PM-101, неговите функции и можности.

210-gsm

Тежина во грамови по метар квадратен

0.31-mm

Дебелина во милиметри

Фото-софтвер

Внесете реалистичност во спомените со софтверот кој ќе ве инспирира да печатите на креативни начини.

Дознајте повеќе