Canon Plus Glossy II PP-201

Plus Glossy II PP-201

Фото-хартијата плус сјајна II од Canon е совршената фото-хартија со врвен квалитет и сјајна завршница. Обезбедува совршена завршница за дигиталните фотографии и сите ваши повторни печатења.

Придобивки

  • Сјајна завршна обработка
  • Печатење фотографии со извонреден квалитет
  • Вистински изглед и чувства во фотографиите со заситени црни бои и живописни бои
  • Совршен партнер за мастилата Lucia и ChromaLife100+ од Canon

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon Plus Glossy II PP-201

Напредни аматери


За DSLR фотографите - аматери кои создаваат сопствени уметнички дела, палетата фото-хартија Плус е идеално решение за печатење. Со фото-хартијата Плус II со сјајна завршна обработка, секоја фотографија ќе го добие најдобриот можен изглед.

Моментално сушење на фотографиите


Оригиналните видови хартија за фотографии од Canon имаат прекривен слој со микро-пори кои брзо го впиваат мастилото длабоко под површината за да се спречи задржување на прекумерно мастило на површината на хартијата. Резултат: моментално сушење на отпечатените фотографии.

Совршен сјај


Сјајната хартија од Canon го задржува мастилото подлабоко на горната сјајна површина во споредба со другите видови хартија. На овој начин "сјајната" завршна обработка е секогаш сјајна.

Фотографии кои ќе траат доживотно


Фото-хартијата плус сјајна II е совршен партнер за мастилата Lucia и ChromaLife100+ од Canon. Главата за печатење FINE во комбинација со мастилата и оригиналната хартија за фотографии од Canon ги заштитуваат фотографиите од гасови и светлина, со цел да ги зачуваат вашите скапоцени спомени за идните генерации.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon Plus Glossy II PP-201, неговите функции и можности.

265 gsm

Тежина во грамови по метар квадратен

0.27-mm

Дебелина во милиметри

Фото-софтвер

Внесете реалистичност во спомените со софтверот кој ќе ве инспирира да печатите на креативни начини.

Дознајте повеќе