Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Професионална висококвалитетна хартија за фина уметност за професионалните инк-џет печатачи од Canon, за слики со извонредно висока густина на црната боја, прецизни тонови во темните површини и широка палета на бои.

Premium Fine Art Smooth A4

Спецификации за производот

Дознајте повеќе информации за Premium Fine Art Smooth (FA-SM1)

Погледнете ги сите спецификации

Premium Fine Art Smooth A4

Придобивки

• Добијте црни тонови со поголема густина

• Добијте прецизни тонови во темните површини

• Проширена палета на бои

• Извонредни отпечатени резултати и во боја и во црно-бело

Погледнете ги сите функции