Premium Fine Art Smooth FA-SM1
Спецификации

Име

Premium Fine Art Smooth (FA-SM1)

Завршна обработка на површина

Памучен мат

ISO светлина

85

Важни функции

icon

310gsm

Тежина во грамови по метар квадратен

icon

0,42mm

Дебелина во милиметри

Погледни сè

Детални спецификации

Општи спецификации

Дебелина

0,42 mm

Тежина

310 gsm

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

A4

Пакети со 25 листови

A3

Пакети со 25 листови

A3+

Пакети со 25 листови

A2

Пакети со 25 листови