Налепници за нокти што може да се печатат NL-101 од Canon
Спецификации

Детални спецификации

Општи спецификации

Име

Налепници за нокти што може да се печатат NL-101

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

2 листа (12 налепници на лист)

Компатибилност

Компатибилни печатачи

PIXMA TS705 
PIXMA TS8250 
PIXMA TS8251 
PIXMA TS8252 
PIXMA TS8350 
PIXMA TS8351 
PIXMA TS8352 
PIXMA TS9550 
PIXMA TS9551C
PIXMA PRO-200
imagePROGRAF PRO-300