Canon PIXMA iP100

PIXMA iP100

Печатете документи и слики со квалитет на фотолабораторија каде и да сте, со PIXMA iP100. Си зголемена можност за поврзување, тој го нуди крајното во доверба и брзина кај една пренослива единица.

PIXMA iP100

Придобивки

  • Пренослив печатач за документи и фотографии
  • Глават за печатење FINE 9600 x 2400 dpi
  • Систем со 5 мастила
  • Отпечатоци од фотографии за 50 сек
  • ChromaLife100
  • Печатење документи во црно-бело со 20 стр/мин, во боја со 14 стр/мин
  • Стилска сребрена завршна обработка
  • Печатење преку IrDA IR и изборно преку Bluetooth

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA iP100

Исклучителен пренослив квалитет


Ултра-преносливиот PIXMA iP100 ја користи технологијата на Canon, на FINE глава за печатење, за неверојатно квалитетно печатење фотографии и документи, каде и да сте. Микро-дизните, кои исфрлаат малечки капки мастило од 1pl, овозможуваат висока резолуција од 9600 x 2400dpi, произведувајќи отпечатоци со квалитет, водечки во класата.

Сопствена технологија на мастило


Подобрениот систем на 5 мастила го максимизира квалитетот, како на фотографиите, така и на документите. Фото-црното мастило обезбедува богат контраст на бојата и длабоки црни тонови во фотографиите, додека посебното пигментно црно мастило се користи за да се произведе свеж, остар текст, за документи од деловна класа.

Големи брзини на печатење


PIXMA iP100 печати отпечатоци од 10 x 15cm, без рамка и со квалитет на фотолабораторија, за само 50 секунди. Документите може да се печатат со брзини до 20 стр/мин во црно-бело и 14 стр/мин во боја.

Убави, долговечни отпечатоци


Системот на Canon ChromaLife100 испорачува убави, трајни фотографии, со зголемена издржливост до 100 години*. Со користење патронот FINE, Canon мастила и оригинални Canon фотохартии, системот обезбедува долговечни убави фотографии.

Слобода на печатење


PIXMA iP100 нуди IrDA IR поврзување како стандард и изборен адаптер за Bluetooth®, за практично печатење, без кабел. Способноста за безжично печатење од компатибилни телефони со камера, компјутери и PDA-уреди, придонесува кон разновидната можност за ракување со печатачот.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PIXMA iP100, неговите функции и можности.

Convenient and easy to replace

Практична и едноставна замена

Micro ink droplets for precise print

Неверојатно мали капки мастило за прецизно печатење

High resolution photo printing

Печатење на фотографии со висока резолуција

Superb photolab-quality print head

Глава на печатач со врвен фото-лабораториски квалитет

Automatic photo corrections

Автоматски корекции на слики

Direct printing from camera

Директно печатење од фотоапаратот

Infrared connection

Инфрацрвено поврзување

Bluetooth connection with adapter

Поврзување преку Bluetooth со адаптер