Печатачи за во домот

Canon PIXMA iP100 with battery

Прецизно печатење на фотографии и документи во движење со напредни опции за поврзување и батерија.

Придобивки

 • Пренослив печатач за документи и фотографии

 • Главата за печатење FINE 9600 x 2400 dpi

 • Систем со 5 мастила

 • Отпечатоци од фотографии за 50 сек

 • ChromaLife100

 • Печатење документи во црно-бело со 20ppm, во боја со 14ppm

 • Печатење преку IrDA IR и изборно преку Bluetooth

 • Се испорачува со батерија за полнење

Детални карактеристики

Спецификации

 • Практична и едноставна замена

 • Неверојатно мали капки мастило за прецизно печатење

 • Печатење на фотографии со висока резолуција

 • Глава на печатач со врвен фото-лабораториски квалитет

 • Автоматски корекции на слики

 • Директно печатење од фотоапаратот

 • Инфрацрвено поврзување

 • Поврзување преку Bluetooth со адаптер