Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

This compact printer delivers affordable, high quality printing thanks to Canon's FINE technology and optional XL ink cartridges. With USB connectivity it's a perfect personal desktop printer.

PIXMA iP2850

Придобивки

  • Compact, stylish and affordable home printer
  • High quality prints with FINE cartridge technology
  • A4 document print speeds: 8.0 ipm mono/4.0 ipm colour
  • Print more for less with optional XL cartridges
  • Auto Power Off switches printer off when not in use

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA iP2850

Affordable home printer


An easy-to-use and affordable home printer with two ink cartridges ideal for printing everyday documents and occasional photos. Simple USB connectivity and compact design make it ideally suited for a personal desk printer.

Quality prints


Print high-quality documents and images with impressive levels of detail, thanks to Canon's FINE technology and hybrid ink system. The colour cartridge uses dye-based inks for vivid colour printing, while the black cartridge contains pigment ink for crisp, sharp text.

Save money on ink


Print more for less. XL cartridges deliver significantly more pages and last longer between ink replacements - ideal if you print frequently - and can deliver up to 30% savings per page compared to their standard equivalents.

My Image Garden


My image Garden makes it easy to organise and print your photos. Advanced features like face recognition let you search through all the images on your PC, even those long forgotten, and use them to create attractive new designs for printing.

Smart Web printing


The Auto Clip function of the Easy-WebPrint EX plug-in for Internet Explorer makes it simple to print only what you need from the web. Clip selected information from multiple web pages and print on a single page to save paper.

Save energy


Auto Power Off automatically switches the printer off if not used for a set time - saving you energy. Auto Power On conveniently turns the printer back on when you start printing. Quiet mode can significantly reduce operating noise for near silent printing at home.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PIXMA iP2850, неговите функции и можности.

Convenient and easy to replace

Практична и едноставна замена

High resolution photo printing

Печатење на фотографии со висока резолуција

Optional high yield inks

Изборни мастила за голема потрошувачка

One-stop creative software

Едноставен креативен софтвер

Smart web printing

Интелигентно печатење од интернет

Turns on when you start printing

Се вклучува кога ќе започнете да печатите

Near silent printing at home

Речиси бесшумно печатење во домот

  • A4 печатач – PIXMA iP2850
  • FINE картриџи (со бои и црн)
  • Кабел за напојување
  • CD-ROM за поставување
  • Упатства и други документи
My Image Garden

Фото-софтвер

Внесете реалистичност во спомените со софтверот кој ќе ве инспирира да печатите на креативни начини.

Печатачи со врвен квалитет

Уникатните технологии за печатење и мастила кај печатачите PIXMA овозможуваат печатење со исклучително висок квалитет.

quality-banner-310x180_v2.png

Учи и истражувај

Водичи

Околу достапноста на карактеристиките ве молиме погледнете ги спецификациите на конкретниот производ

За почеток

getting-started-image

За почеток

Овој кус видео запис ја претставува серијата PIXMA MG на пошироката публика. Преку помошта на млад демонстратор во неговата "домашна канцеларија", видео записот ќе нè запознае со основните функции.

Погледни видео запис

Бидете креативни

be-creative-image

Бидете креативни

Овој кус видео запис се состои од 4 дела и во секој од нив различен демонстратор ни покажува колку е едноставно користењето на функциите и софтверот на уредите PIXMA за подобрување на креативниот живот во домот.

Погледни видео запис
Online manual and download

Онлајн упатство и подесување

Разгледувајте го упатството за овој печатач на интернет без да преземате или инсталирате какви било фајлови во вашиот компјутер, паметен телефон или таблет уред. Погледнете како да го подесите печатачот во вашиот уред и во вашиот оперативен систем и преземете го потребниот софтвер.