Печатачи за во домот

Canon PIXMA iX6850

Извонредно компактен печатач за A3+ формати со високи перформанси, 5 одделни мастила, Wi-Fi и етернет.

Придобивки

 • Извонредно компактен A3+ деловен печатач со високи перформанси

 • Лесно споделување со поврзувањето преку Wi-Fi и етернет

 • Печатење на материјали со извонреден квалитет без отпад со помош на системот со 5 единечни мастила со можност за индивидуално менување

 • Извонредно брзо печатење на документи: A4 ISO ESAT 14,5 црно-бели слики/мин. / 10,4 слики во боја/мин.

 • Печатете повеќе со помали трошоци со изборните XL и XXL мастила

Детални карактеристики

 • Компактен A3+ канцелариски печатач

  Овој стилски и извонредно компактен A3+ печатач со високи перформанси и 5 единечни мастила нуди исклучително квалитетно печатење на документи и фотографии. Тој е идеално решение за на работна маса, наменет за печатење на големи табели од excel, деловни постери и фотографии.

 • Паметно поврзување

  Благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi и етернет, тој може лесно да се споделува помеѓу повеќе компјутери преку канцелариската мрежа. Преземете ја апликацијата Canon PRINT за да печатите од вашите паметни уреди. Исто така, достапна е и поддршка за Apple AirPrint и .

 • Супериорен квалитет

  Системот со 5 единечни мастила содржи мастило со црн пигмент за добивање на остар и јасен текст и мастила базирани на боја за добивање на прекрасни слики со фотолабораториски квалитет, а за да добиете уште поефикасно печатење можете да ја менувате само бојата што се потрошила.

 • Брзо печатење

  Нема чекање за прекрасни резултати.Благодарение на технологијата FINE од Canon, овој печатач нуди голема брзина за печатење на A4 документи од 14,5 црно-бели слики/мин. и 10,4 слики во боја/мин., а може да печати и фотографии без рабови од 10x15cm со фотолабораториски квалитет за прибл. 36 секунди.

 • Заштедете со XL мастилата

  Печатете повеќе со помали трошоци. Изборните XL мастила овозможуваат печатење на значително повеќе страници, нудејќи ви заштеди до 30% од страница во споредба со мастилата со стандардна големина.Изборното XXL мастило со црн пигмент ви овозможува да испечатите до 1000 црно-бели страници.

 • Ексклузивни содржини

  Уживајте во пристап до широка палета на креативни содржини со професионален квалитет со CREATIVE PARK PREMIUM.Лесно создавајте и печатете постери и деловни документи со помош на шаблоните од ексклузивната услуга Solution Templates.

Спецификации

 • Глава на печатач со врвен фото-лабораториски квалитет

 • Променете го само мастилото кое се потрошило

 • Печатење на големини до A3+ (329x483mm)

 • Безжично користење и споделување

 • Апликација Canon PRINT

 • Можност за поврзување на таблет уред и smartphone уред

 • Изборни мастила за голема потрошувачка

 • Деловни шаблони кои може да се преземат

Што содржи кутијата

 • A3+ печатач – PIXMA iX6850

 • Систем со резервоари за мастило (PBK, BK, C, M, Y)

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за поставување

 • Упатства и други документи