Печатачи за во домот

Canon PIXMA MG6650

Дизајниран да ви помогне во изразувањето на вашата креативност, овој сè-во-едно фото печатач со 5 мастила и високи перформанси нуди печатење со извонреден квалитет. Напредното поврзување преку Wi-Fi овозможува едноставно и директно печатење од паметни телефони и Cloud.

Придобивки

 • Поврзете се, печатете, копирајте и скенирајте на начин кој ви одговара со сè-во-едно уредот со Wi-Fi и високи перформанси

 • Уживајте во креативна слобода за печатење од Cloud и скенирање со PIXMA Cloud Link*

 • Подгответе се за печатење и скенирање без напор од паметни уреди преку NFC со користење на PIXMA Touch & Print

 • Печатете висококвалитетни материјали со голема брзина кои со гордост ќе ги споделите

 • Променете го само мастилото кое се потрошило, благодарение на 5-те одделни резервоари за мастило

Детални карактеристики

Спецификации

 • Променете го само мастилото кое се потрошило

 • Голем екран на допир

 • Изборни мастила за голема потрошувачка

 • Безжично користење и споделување

 • Печатење и скенирање кон Cloud услуги

 • Вграден читач на картички

 • Апликација PIXMA Printing Solutions

 • Брзо поврзување со поддршка за NFC

Што содржи кутијата

 • "Сè-во-едно" печатач - PIXMA MG6650

 • Резервоари за мастило за поставување

 • Кабел за напојување

 • CD диск за поставување (CD само за Windows – драјверите за Mac се достапни на интернет)

 • Упатства и други документи