Canon PIXMA MX475

PIXMA MX475

Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факс на едноставен начин со овој достапен сè-во-едно уред со Wi-Fi. Споделувајте функции помеѓу повеќе компјутери и мобилни уреди и уживајте во изборните и економични XL картиџи за мастило.

PIXMA MX475

Придобивки

  • Достапен "сè-во-едно" печатач со функции за печатење, копирање, скенирање и факс
  • Безжично поврзување за едноставно споделување во домот или канцеларијата
  • Брза обработка на документи со повеќе страници со помош на механизмот за автоматско снабдување со документи за 30 листови
  • Апликација Canon PRINT и поддршка за Google Cloud Print и Apple AirPrint
  • Уживајте во брзини на печатење на A4 документи од 9,7 црно-бели слики/мин. / 5,5 слики во боја/мин.

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA MX475

Достапен "сè-во-едно" уред со Wi-Fi


Идеален за секојдневно користење во домот или во мала канцеларија, овој безжичен "сè-во-едно" уред за печатење, копирање, скенирање и испраќање факс ви овозможува да ги споделувате неговите функции помеѓу повеќе компјутери и мобилни уреди. Тој се одликува и со компактен дизајн FastFront за поедноставно полнење на хартија и замена на мастила.

Можност за поврзување со паметен телефон и таблет уред


Преземете ја апликацијата Canon PRINT и уживајте во флексибилно печатење од, како и скенирање кон, вашите паметни уреди преку Wi-Fi мрежа. Благодарение на поддршката за Apple AirPrint, ќе можете да печатите директно од Apple iPhone, iPad и iPod touch. Исто така, достапна е поддршка за Google Cloud Print.

Висок квалитет, брзина


Технологијата FINE за мастила од Canon овозможува брзо печатење со врвен квалитет во секое време - од живописна и сјајна графика до деловни документи со извонредна јасност. Уживајте во брзини на печатење на A4 документи од 9,7 црно-бели слики/мин. или 5,5 слики во боја/мин. и копирање на A4 страници во боја за приближно 24 секунди.

Заштедете пари на мастило


Печатете повеќе со помали трошоци. Изборните XL картриџи овозможуваат печатење на значително повеќе страници и подолги временски периоди од едно до друго менување на мастило - идеално доколку печатите често - и можат да ви понудат заштеди до 50% од страница во споредба со нивните стандардни еквиваленти.

Механизам за автоматско снабдување со документи


За максимална продуктивност, вградениот автоматски механизам за снабдување со документи за 30 листа го забрзува и олеснува скенирањето, копирањето или испраќањето на големи документи преку факс.

Режим на пристапна точка


Режимот на пристапна точка овозможува безжично печатење на барање од преносливи уреди дирекно преку печатачот, без да пристапувате на заштитена Wi-Fi мрежа.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PIXMA MX475, неговите функции и можности.

Convenient and easy to replace

Практична и едноставна замена

High resolution scanning

Скенирање со висока резолуција

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Canon PRINT app

Апликација Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на таблет уред и smartphone уред

Optional high yield inks

Изборни мастила за голема потрошувачка

Automatic multipage copying

Автоматско копирање на повеќе страници

FAX function

Функција за ФАКС

  • "Сè-во-едно" печатач – PIXMA MX475
  • FINE картриџи (во боја, црн)
  • Кабел за напојување
  • CD-ROM за поставување
  • Упатства и други документи

PIXMA MX475 Video

AirPrint-Printers

Безжично печатење

Со Wi-Fi може да печатите од паметни телефони и таблет-уреди.

Печатачи со врвен квалитет

Уникатните технологии за печатење и мастила кај печатачите PIXMA овозможуваат печатење со исклучително висок квалитет.

quality-banner-310x180_v2.png

Учи и истражувај

Водичи

Околу достапноста на карактеристиките ве молиме погледнете ги спецификациите на конкретниот производ

PIXMA MX палета

PIXMA MX Range

PIXMA MX палета

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби преку обезбедување на неверојатни резултати при печатењето. Овој водич ви нуди преглед на сите придобивки и различни функции кои ги нудат "сè-во-едно" уредите.

Погледни видео запис

Интелигентна ефикасност

Smart Efficiency

Интелигентна ефикасност

Печатачите PIXMA MX од Canon нудат практични деловни решенија и исклучителен квалитет при печатењето. Овој водич објаснува како овие печатачи можат да ја рационализираат продуктивноста во канцеларијата преку заштедување време и пари.

Погледни видео запис

Интелигентно поврзување

Smart Connectivity

Интелигентно поврзување

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби, а истовремено обезбедуваат неверојатни резултати при печатењето. Овој водич објаснува како печатачите се поврзуваат и комуницираат со најновите мобилни уреди.

Погледни видео запис

Интелигентни разновидни опции

Smart Versatility

Интелигентни разновидни опции

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби, а истовремено обезбедуваат неверојатни резултати при печатењето. Како што е објаснето во овој водич, "сè-во-едно" печатачите PIXMA MX нудат голем број разновидни опции, а сепак се практични и едноставни за користење.

Погледни видео запис
Online manual and download

Онлајн упатство и подесување

Разгледувајте го упатството за овој печатач на интернет без да преземате или инсталирате какви било фајлови во вашиот компјутер, паметен телефон или таблет уред. Погледнете како да го подесите печатачот во вашиот уред и во вашиот оперативен систем и преземете го потребниот софтвер.

Поставување безжична врска

Дознајте ги потребните барања за поставување на овој печатач на безжична врска, достапните методи на поврзување, инструкциите чекор-по-чекор, како и можноста за ресетирањето на печатачот назад на фабричките подесувања.

New Wi-Fi Module Image.png