Печатачи MegaTank

Canon PIXMA G3460

Уживајте во продуктивно, брзо, квалитетно и економично печатење со овој повеќефункционален печатач MegaTank за голем обем на работа со Wi-Fi, поврзување со Cloud и ракување со различни медиуми - за неверојатни остри документи и живописни фотографии во домот или во канцеларијата.

Спецификации

 • Notification Imagee

  Брзини на печатење

 • Notification Imagee

  Печатење од мобилни уреди

 • Notification Imagee

  4 резервоари за мастило што можат лесно да се дополнуваат

 • Notification Imagee

  Брзо печатење

 • Notification Imagee

  Печатете на едноставен начин со помош на Wi-Fi

 • Notification Imagee

  Картриџ за одржување што може да се замени

 • Notification Imagee

  Едноставна контрола со 2-линиски LCD-екран

 • Notification Imagee

  Печатење реклами

Погледнете колку е продуктивно и економично секојдневното печатење.

Canon Camera

Печатење со огромен обем и мали трошоци

Продолжете да печатите економично благодарение на огромниот обем до 12.000 страници (26 % повеќе во економичниот режим1 ) од 2 шишиња со црно мастило или 7.700 страници со употреба на еден комплет шишиња со мастила во боја.2

PIXMA G3460 со куп отпечатени фотографии и компатибилни мастила на канцелариско биро

Голема брзина, голем квалитет

Добијте квалитет со голема брзина (10,8 црно-бели слики/мин. / 6 слики/мин. во боја3), со црно мастило со пигмент што овозможува неверојатно остар текст и мастила базирани на боја што создаваат фотографии со живописни бои. Експериментирајте со различни медиуми, па дури и печатете реклами со должина до 1,2 метри.

PIXMA G3460 со отпечатени фотографии на канцелариско биро

Едноставно одржување

Минимизирајте го времето на неактивност и исполнувајте ги роковите без проблем, со картриџ за одржување што може да се замени од корисникот и што нуди сигурни перформанси во секое време.

Отстранување картриџи од PIXMA G3460

Обмислен дизајн

Дополнете ги резервоарите со мастило без проблем или напор, користејќи практични шишиња што не треба да се стискаат со уникатни млазници што овозможуваат секое шише со мастило да го дополнува само својот еквивалентен резервоар.

PIXMA G3460 со отпечатени фотографии и компатибилни мастила на канцелариско биро

Паметно поврзување

Печатете, скенирајте, копирајте и поврзувајте се со Cloud преку апликацијата Canon PRINT и PIXMA Cloud Link и печатете директно од паметни уреди преку AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

PIXMA G3460 поврзан со лаптоп и печатење во тек

Пријавете се веднаш

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

МЕДИУМИ

Потрошни материјали од Canon

Користете мастила и хартија од Canon со вашиот печатач за резултати со највисок квалитет во секое време.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PIXMA G3460, што содржи кутијата

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за ефикасно и секојдневно печатење

 • Повеќефункционален печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат - PIXMA G3460

 • 5 шишиња со мастило за голема потрошувачка (2x црна боја и 1x Ц/М/Ж)

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за подесување

 • Упатства и други документи

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

 • Апликација Canon PRINT

  Испраќајте фотографии на вашиот домашен печатач за само неколку секунди.

 • Палета на PIXMA хартии

  Пронајдете ја вистинската хартија за вашите потреби и добијте фотографии со фотолабораториски квалитет.

 • Извлечете максимум од вашиот печатач

  Дознајте како да печатите фотографии од вашиот паметен уред, да создавате модели од хартија, приспособени налепници за нокти, календари, честитки и многу повеќе.

 • Апликација Creative Park

  Од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот и додајте уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување.

 • Слични производи

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G2420 од Canon

  Продуктивен сè-во-еден уред за голем обем на печатење со мали трошоци што нуди сигурност, практичност и креативна слобода.

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G1420 од Canon

  Наменски печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат, што нуди намалување на трошоците, практичност и потполна сигурност.

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G3420 од Canon

  Сè-во-еден уред за голем обем на печатење со мали трошоци и Wi-Fi што нуди постојана сигурност и импресивна креативна флексибилност

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G2460 од Canon

  Овој сè-во-еден уред за голем обем на печатење е исклучително брз и практичен и нуди неверојатно остри документи и живописни фотографии во секое време.

 • Може да ве интересира и…

  Има многубројни опции за продуктивно печатење од Canon - од мали придружници што заштедуваат простор до цврсти и големи уреди за професионално печатење

  1. Економичниот режим ја намалува потрошувачката на црно мастило преку намалување на густината, при што може да се отпечатат 26 % повеќе страници отколку во стандардниот режим
  2. Бројот на страници што може да ги отпечатите со првото шише мастило е помал во однос на замената, бидејќи за време на првичното поставување е потребна одредена количина на мастило за да се наполни главата за печатење. Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата за бои ISO/IEC 24712 со резервни шишиња со мастило по почетното поставување.
   Потрошувачката на страници за црното мастило и мастилата во боја не треба да се комбинира.
   Потрошувачката на страници може значително да се разликува во зависност од содржините што се печатат и други фактори.
  3. Брзините на печатење документи се просечни вредности добиени од ESAT (Word, Excel, PDF) за тестот за категорија канцеларии за зададениот едностран режим, ISO/IEC 24734.
   Брзината на печатење може да се менува во зависност од конфигурацијата на системот, интерфејсот, софтверот, комплексноста на документот, режимот на печатење, покриеноста на страницата, видот на користена хартија итн.