Печатачи MegaTank

Canon PIXMA G4470

Заштедете многу на трошоците за печатење во домот благодарение на овој брз и едноставен за користење 4-во-1 печатач со резервоар за мастило што се дополнува, со Wi-Fi и ADF.

 • Извонредно ниски работни трошоци

  Заштедете многу во текот на целиот работен век на печатачот благодарение на резервоарите за мастило што се дополнуваат и се наменети за печатење големи количини. Печатете 6.0002 страници со црно мастило (7.600 во економичен режим) и 7.7002 страници со мастила во бои (8.100 во економичен режим)

 • Едноставно ракување

  Лесно, едноставно секојдневно користење благодарение на јасниот LCD-екран од 1,3” и инсталација на главата на печатачот во едно движење

 • Продуктивност со голема брзина

  Побрзо испечатете ги вашите документи благодарение на брзините на печатење од 11,0 слики/мин. (црно-бело) и 6,0 слики/мин. (во боја)

 • ADF за 35 листови

  Скенирањето и копирањето повеќе документи е лесно благодарение на автоматскиот механизам за снабдување со документи

 • Едноставно одржување во домашни услови

  Минимизирајте го времето на неактивност благодарение на картриџот за одржување што може да се замени од корисникот и шишињата со мастило што не треба да се стискаат со механички ID

 • Безжично поврзување

  Беспрекорно печатење од голем број уреди со поврзување со Wi-Fi и поддршка за PIXMA Cloud Link, апликацијата Canon PRINT, Apple AirPrint и друго

 • Работете со повеќе медиуми

  Бидете креативни во домот благодарение на можноста за печатење на магнетна и матирана фотохартија

Спецификации

 • 11,0 слики/мин. / 6,0 слики/мин.

  Голема брзина на печатење за зголемување на продуктивноста

 • 1,3” LCD-екран

  Квадратен еднобоен екран за поголема практичност при користењето

 • Печатење со висок квалитет

  Остра и јасна резолуција на печатење за висококвалитетни фотографии и документи

 • ADF за 35 листови

  Едноставно печатење, скенирање, копирање и праќање документи со многу страници по факс благодарение на автоматскиот механизам за снабдување со документи

 • Капацитет за 100 листови

  Заден фах со голем капацитет за печатење во голем обем

 • Поддршка

  Безжично поврзување со вашиот компјутер или паметен уред

 • Mac, Windows и Chrome

  Функционира со сите поголеми компјутерски оперативни системи

 • Апликација Canon PRINT

  Печатете и копирајте од вашиот паметен уред

PIXMA G4570

Што содржи кутијата

 • Инк-џет печатач PIXMA G4470 со резервоар MegaTank што може да се дополнува

 • 4 шишиња со мастило за голема потрошувачка (1 x црна боја и 1 x Ц/М/Ж)

 • Кабел за напојување

 • Упатства и други документи

Слични производи

 • G2470

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G2470

  Печатете, копирајте и скенирајте во вашиот дом со овој брз 3-во-1 печатач со мастило што се дополнува
 • Canon PIXMA G3470

  Печатачи MegaTank

  Серија PIXMA G3470

  Печатете, копирајте и скенирајте во вашиот дом со овој брз печатач што се одликува со Wi-Fi и мастило што се дополнува
 • Слични статии

  1. Потрошувачката на страници во боја претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење во економичен режим и табелата ISO/IEC 24712 со резервно мастило по почетното поставување.
  2. Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервно мастило по почетното поставување.