Hero Image

PIXMA GM4040 од Canon

повеќефункционален црно-бел печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат, ADF и етернет

3-во-1 црно-бел печатач за голем обем на печатење со резервоари за мастило и мали трошоци по страница

Зголемете ја продуктивноста и намалете ги трошоците со обем на печатење до 18.000 страници користејќи 3 шишиња со црно мастило*. Забрзајте го скенирањето и копирањето со ADF за 35 листови и дополнувајте мастило со шишиња што не треба да се стискаат - идеално за мали и домашни канцеларии каде што е потребно континуирано печатење и врвен квалитет.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Integrated ink tanks

Резервоари за мастило што се дополнуваат

Резервоар со црно мастило за голема потрошувачка.

High page yield

Печатење огромни количини

18.000 страници со 3 шишиња црно мастило*.

350-sheet capacity

Непречено скенирање и копирање

ADF со 35 листови за поефикасен работен процес.

Full connectivity

Капацитет за 350 листови

Предна касета за 250 листови и снабдување од задната страна со 100 листови.

Smartphone ready

Максимално поврзување

Поврзување преку етернет и Wi-Fi.

Top quality, full speed

Можност за поврзување со паметен телефон

Апликација Canon PRINT (iOS и Android) со печатење преку Cloud.

Easy control

Професионални резултати

Наменско црно мастило со пигмент за јасен и остар текст.

auto-2-sided-printing

Едноставна контрола

2-линиски еднобоен LCD-екран.

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

* Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата за еднобојно печатење ISO/IEC 19752 со резервно мастило по почетното поставување
Потрошувачката на страници може значително да се разликува во зависност од содржините што се печатат и други фактори.

** Измерено по меѓународни стандарди, во зададен режим. При непрекинато последователно печатење, печатачот може да ја намали брзината со која го извршува процесот за да спречи покачување на внатрешната температура.

Студии за анализа

What's In The Box

Што содржи кутијата

Опрема за црно-бело печатење, скенирање и копирање со голем обем.

Повеќефункционален печатач за црно-бело печатење со резервоари за мастило што се дополнуваат - PIXMA GM4040

3 шишиња со мастило за голема потрошувачка (3x црна боја)

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи