Hero Image

PIXMA MG3650S од Canon

Поврзете се со паметните уреди и Cloud услугите користејќи го овој достапен и компактен сè-во-едно уред со Wi-Fi. Уживајте во брзо и висококвалитетно печатење, копирање и скенирање со изборните XL картриџи за мастило.

Галерија

Достапен сè-во-едно печатач со Wi-Fi за брзо печатење со висок квалитет

Компактен и достапен, овој сè-во-едно уред нуди фотографии без рабови со врвен квалитет и јасни и остри документи. Беспрекорната врска со Cloud и паметните уреди овозможува лесно поврзување, додека изборните XL картриџи за мастило и автоматското 2-страно печатење заштедуваат пари и време.

Погледни целосни спецификации

Intro Image

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

Безжично користење и споделување

Icon 02

Изборни XL мастила за голема потрошувачка

Icon 03

Висококвалитетно печатење фотографии без рабови

Icon 04

Апликација Canon PRINT

Icon 01

PIXMA Cloud Link*

Icon 02

FINE картриџ

Icon 01

Автоматско 2-страно печатење

Icon 02

Предно снабдување со хартија

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
*Опциите за скенирање кон Cloud и скенирање кон е-пошта се достапни само за корисниците на оригинални мастила од Canon

What's In The Box

Што содржи кутијата

Сè-во-едно печатач - PIXMA MG3650S

2 FINE картриџи

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Упатства и други документи

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи