PIXMA TR4650 Series

Инк-џет печатачи

Canon Серија PIXMA TR4650

Овој компактен, практичен, повеќефункционален печатач од типот „4 во едно“, со функција ADF, лесно се поврзува преку Wi-Fi и Cloud, поради што е совршен за работа од дома.

 • Паметно поврзување, лесно користење

  Поврзувањето преку Wi-Fi и апликација Canon PRINT ви овозможува контрола на функциите на печатачот од вашите паметните уреди, со што можете лесно да печатите, скенирате и да копирате.

 • Едноставно поставување, паметен дизајн

  Едноставно поставување со користење на апликацијата за паметни телефони или преку интернет. Паметните, практични опции вклучуваат лесна замена на картриџи за мастило, подобрено полнење на хартија и потсетник за отстранување на хартијата.

 • Заштедете хартија, заштедете време

  Зголемете ја ефикасноста со автоматското двострано печатење и ADF-механизмот за 20 листови2, коишто овозможуваат копирање и скенирање на документи со повеќе страници.

 • Квалитетно печатење дома и во канцеларија

  Мастилата со црн пигмент овозможуваат создавање остар текст, а мастилата базирани на боја овозможуваат создавање живи бои при печатењето на документи и фотографии, со што добивате професионална завршна обработка со остар изглед и фотографии за паметење.

 • Грижа за животната средина

  Со цел намалување на влијанието врз животната средина, амбалажата е изработена од помало количество пластика, со што пластичниот отпад се намалува за приближно 65 %.3

Спецификации

 • Управување со документи

  Ефикасен ADF-механизам за 20 листови4

 • Брз и високовалитетен

  Брзо и ефикасно печатење со брзина од 8,8 црно-бели слики/мин. и 4,4 слики/мин. во боја

 • Автоматско 2-страно печатење

  Заштедете време со автоматското двострано печатење

 • Едноставна контрола

  Уживајте во практично користење и контрола преку еднобојниот LCD-екран

 • Автоматско вклучување/исклучување

  Заштедете енергија кога не го користите печатачот

 • Безжично поврзување

  Печатете лесно од лаптопи, компјутери и паметни уреди

 • Предно снабдување со хартија

  Лесно полнење со хартија до 100 страници во формат A4

 • Печатење фотографии без рабови

  Печатете фотографии од 4x6 инчи за 65 секунди

PIXMA TR4650 Series

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за да се подготвите и да почнете да работите веднаш.

 • Печатач од типот „4 во едно“ - серија PIXMA TR4650

 • 2 FINE картриџи

 • Кабел за напојување

 • Кабел за факс/телефонска линија

 • Упатства и други документи

 1. Скенирањето директно кон Cloud и скенирањето кон е-пошта се достапни само за корисниците на оригинални мастила од Canon.
 2. Само големини A4/LTR/LGL
 3. Во споредба со претходни модели.
 4. Само големини A4/LTR/LGL