Canon PIXMA TS5150 Series

PIXMA TR7550 од Canon

Мал и компактен 4-во-едно уред со 5 мастила и паметни опции за поврзување со мобилни уреди и услугата Cloud за продуктивно печатење, копирање, скенирање и праќање факс за во домот и за во малите канцеларии

Галерија

Мал, паметен и продуктивен 4-во-едно уред со Wi-Fi

Овој практичен 4-во-едно уред со разновидни опции и 5 мастила што се одликува со паметни опции за поврзување со повеќе уреди, контрола на допир како кај паметните телефони и нов коцкаст дизајн што заштедува простор е идеален за продуктивно печатење, скенирање, копирање и испраќање факс во домашните канцеларии.

Погледни целосни спецификации

Forssa-EU

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Wi-Fi printing

Безжично користење и споделување

Canon PRINT app

Апликација Canon PRINT

Bluetooth

Bluetooth

XL inks

5 одделни мастила

6.2 cm LCD screen

Екран на допир од 7,5 cm

 PIXMA cloud link

PIXMA Cloud Link

Dual paper feeder

Два механизми за снабдување со хартија

Auto 2-sided print

ADF за 20 листови

Погледнете ги сите спецификации

icon
Forssa EUR BLACK WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за зголемување на продуктивноста во домашната канцеларија – само додајте хартија и медиуми за фотографии.

4-во-едно печатач – PIXMA TR7550

Резервоари за мастило за подесување

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Прирачници

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи

*Опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија. (Печатењето и скенирањето преку Bluetooth е достапно само кај уреди со Android). Нема гаранција дека функциите што се достапни преку Bluetooth и апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY ќе функционираат кај сите паметни телефони со Android. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.
**Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.