Hero Image

Серија PIXMA TS8350

Врвен повеќефункционален уред што нуди беспрекорно поврзување и печатење висококвалитетни фотографии врз различни медиуми - идеален за креативни домови и љубители на фотографии.

Галерија

Врвен изглед за резултати од висока класа

Серијата PIXMA TS8350 е елегантна и нуди креативни опции, фотографии со фотолабораториски квалитет, технологија FINE и 6 посебни мастила. Печатете врз различни медиуми и контролирајте ја серијата преку паметни уреди за да можете да печатите креативно и непречено.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

6 одделни мастила

Сина боја за фотографии, технологија FINE, систем на мастила ChromaLife100 и изборни мастила XL и XXL

Icon 02

Поврзување со Wi-Fi

Апликација Canon PRINT, AirPrint (iOS) и Mopria (Android) и поддршка за 5 Ghz

Icon 03

Компатибилност со мемориски картички

Печатете фотографии зачувани во SD-картички

Icon 04

Налепници за нокти што може да се печатат

Создавајте дизајни за нокти со апликацијата Nail Creator и печатете ги со помош на повеќенаменскиот фах

Icon 01

Флексибилно управување со медиуми

Снабдување од задната страна за различни медиуми и повеќенаменски фах за налепници за нокти и печатење врз дискови

Icon 02

Автоматско функционирање

Автоматско закосување на екранот, автоматско издолжување на излезниот фах, автоматско 2-страно печатење и автоматско откривање на ширината на хартијата

Icon 01

Екран на допир од 10,8 cm

Екран во боја на допир од 10,8 cm со практичен интерфејс

Icon 02

Печатење фотографии без рабови

Фотографии без рабови од 10x15 cm за 17 секунди

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Што содржи кутијата

Печатете, скенирајте и копирајте од вашиот компјутер или паметен телефон со оваа компактна опрема:

Сè-во-едно печатач - серија PIXMA TS8350

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Упатства и други документи

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи