SELPHY Square QX10
Blank-Rect Image

Canon SELPHY Square QX10

Печатење, собирање и креативно споделување на вашите драгоцени спомени. Без кабли, без неред. Едноставно печатете со задоволство.

Изразете ја вашата страст - прекрасни отпечатени материјали што ќе ги чувате

Печатете богати и детални квадратни материјали со димензија од 2,7x2,7 (68 x 68 mm) директно од вашиот паметен телефон и добијте квалитетна сублимација на бои што нуди богати и живописни бои и детали што ќе траат и до 100 години.

Погледни целосни спецификации

SELPHY Square QX10

Ви треба поддршка за вашиот уред?

Your mobile printer in square style

Вашиот пренослив печатач со квадратен стил

Компактен, практичен и висококвалитетен SELPHY SQUARE QX10 што е дизајниран да се вклопи совршено во вашиот живот.

Погледни видеозапис

Дознајте што може да направи овој мал печатач

Preserve your memories_1

Зачувајте ги вашите спомени

Погледни видеозапис

Show your passion

Изразете ја вашата страст

Погледни видеозапис

Remember, Decorate, Gift, Label

Помнете, декорирајте, подарувајте, означувајте

Погледни видеозапис

 

Споредба

 

Слика од производот Zoemini

Zoemini од Canon

Слика од производот SELPHY Square QX10

SELPHY Square QX10 од Canon

Метод на печатење

ZINK

Сублимација на бои

Печатете

Безгранична налепница 76 x 51mm

Налепница со граница 72 x 85mm

Трајност на отпечатени материјали од 100 години

Не

Да

Печатење фотографии за документи

Не

Не

Поврзување

Bluetooth

Wi-Fi

Достапни бои

Црна и темно сива, бела и сребрена, розова-златна и бела

Црна, бела, розова, зелена

Тежина

160 g

445 g

Димензии

118,31 x 82,36 x 18,7 mm

102 x 143 x 31mm

Спецификации

Dye Sublimation Printing

Печатење со сублимација на бои

За живописни, рамномерни и богати слики

XS-20L Square Photo Paper

XS-20L квадратна фотохартија

Печатете квадратни слики и налепници што имаат граница на која може да се пишува

100 Year Print

Трајност на отпечатени материјали од 100 години

Отпечатените материјали ќе останат висококвалитетни до 100 години

Wi-Fi printing

Wi-Fi

Лесно поврзување помеѓу паметните телефони и печатачот

USB Charging

Полнење преку USB

Практично полнење преку USB кабел

SELPHY Photo Layout app

Апликација SELPHY Photo Layout

Додавајте печати, филтри, граници, текст и многу повеќе

Погледнете ги сите спецификации

Specifications selphy square
SELPHY Square QX10

Што содржи кутијата?

Сè што ви е потребно за безжично да печатите прекрасни слики во секое време и на секое место.

SELPHY SQUARE QX10 од Canon

Касета за хартија 72mm x 85mm

Комплет со упатство за користење

USB Micro B кон USB тип A приклучок

Добијте инспирација

#FreeYourStory

Бидете храбри. Изразете се. Бидете оригинални. Покажете ни го животот преку вашиот објектив. Без разлика дали преку фотографии, отпечатени материјали или видеоснимки, ние сакаме да ја видиме вашата уникатна перспектива на светот.

Дознајте повеќе

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Слични производи