PTZ-контролор

Canon RC-IP100

Спецификации

Спецификации

 • Екран на допир од 7 инчи

  За лесно избирање помеѓу 100 камери и поставки

 • Повеќефункционална палка

  Прецизно прилагодување на движењето на камерата

 • Професионален преклопник за зумирање

  За рамномерно и прецизно прилагодување од широк агол до телефото

 • Прилагодливи контроли

  Копчиња за доделување кориснички функции и приспособливо вртливо копче за контрола

 • Флексибилно поврзување

  Сериска интеграција и интеграција преку LAN

Детални спецификации

Физички карактеристики

 • Работни услови
  Температура
  0 °C to 40 °C
  Влажност
  20% RH до 90% RH (без кондензација)
 • Напојување со енергија
  12 VDC (при користење на AC-адаптерот)
 • Потрошувачка на енергија
  Потрошувачка: 0,6 A (при користење на AC-адаптерот)
 • Димензии (Ш x В x Д)
  Ширина 350 x Висина 110 x Длабочина 182 mm
 • Тежина
  2,1 kg
 • IP-вредност
  -