High performance filmmaking
alt text goes here

Снимање
со високи
перформанси

XF405/XF400 е мала камера опремена со моќни алатки за снимање. Од напреден сензор од тип 1,0 до најнови два процесори DIGIC DV 6, оваа камера претставува компактно решение со широка примена за снимање во 4K.

Доловете ги сите детали на прекрасен начин

Сензорот од тип 1,0 нуди препознатливи предности и овозможува снимање во 4K со неверојатна острина, како и поголема креативност со длабочината на полето. Двата процесори DIGIC DV6 од најнова генерација ги создаваат ваквите резултати брзо и со врвни нивоа на детали.

Capture every detail beautifully

Зголемете ја брзината на снимање за да добиете богати и прекрасни снимки

Големата стапка на слики од 100P во Full HD ви овозможува да снимате прекрасни снимки со забавени движења и неверојатни детали.

Slow motion in stunning detail

Бавни движења со неверојатни детали

Погледнете како опциите за висока стапка на слики кај XF405/XF400 ќе ви понудат нови креативни можности.

Погледни видеозапис

Сите светли тонови, сенки и детали

Целта на сите сниматели е да доловат повеќе детали на двата краја од скалата за експозиција. Широкиот динамички опсег на Canon помага во реализација на таа цел преку зголемување на динамичкиот опсег за 800 проценти.

CANON_XF405_WIDE_DR_GRAPH
XF405_3_wide_DR_gamma

Доловете ги сите детали. Погледнете и поверувајте

Погледнете видеозапис со објаснување за импресивното зголемување од 800 проценти на широкиот динамички опсег од Canon и дознајте за придобивките кај снимените материјали.

Погледни видеозапис