STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

ДВОГЛЕДИ ЗА НАБЉУДУВАЊЕ ЅВЕЗДИ

Гледајте планети, соѕвездија, облачни маси и галаксии со нашите двогледи со најголем зум што се отпорни на сите временски услови.

Гледајте повеќе во текот на ноќта

Нашите двогледи за набљудување ѕвезди имаат поголема леќа на објективот што пропушта повеќе светлина за време на ноќта и поголем степен на доближување за да гледате подалеку. Стабилизацијата на слика го стабилизира приказот при рачно набљудување ѕвезди, а можете и лесно да го поставите двогледот на статив.

Отпатувајте подлабоко во вселената

Нашите двогледи со поголемо доближување од 18x и 15x ви овозможуваат да гледате подлабоко во вселената за да откриете далечни планети и ѕвезди со повеќе детали. Двогледот 10x42L IS WP нуди посветол приказ за подобро набљудување во текот на ноќта.

Binoculars stargazing

Приближете се со неверојатен квалитет

Гледајте јасни точки светлина и прецизни бои за полесно препознавање на објектите, благодарение на прецизната оптика од Canon составена од Porro II призма, елементи за објективи со извонредно ниска дисперзија (UD) и Super Spectra слоеви.

Canon precision optics

Создаден да издржи лоши временски услови

Сите наши двогледи може да се користат во лоши временски услови благодарение на нивната цврста конструкција и високо ниво на заштита од временски услови што ги заштитуваат од дожд и бури.

Built to withstand harsh weather

Препорачани двогледи за астрономија

Ова се моделите што ги избравме за неверојатно доживување при набљудувањето ѕвезди.

Други активности

Разгледајте ја целата наша палета на двогледи и добијте ги информациите што ви се потребни за да го изберете соодветниот двоглед.