MARINE BINOCULARS
alt text goes here

ДВОГЛЕДИ ЗА ПЛОВЕЊЕ

Издржливи двогледи отпорни на сите временски услови и вода.

Совршени за активности на вода

Овие двогледи се идеални за пловење на јахта и други активности поврзани со пловење по свежа вода, а нудат опуштено гледање дури и кога пловите по немирни води.

Неверојатно стабилен приказ

Уживајте во неверојатно стабилен приказ кога сте на брод во движење со оптичката стабилизација на слика (IS) од Canon. Таа овозможува брза и прецизна корекција на различни видови на движења и потреси, за да можете рачно да го користите нашиот моќен двоглед и лесно да ги пронаоѓате и следите далечните објекти што се движат брзо.

Дознајте повеќе

A super steady view

Приближете се со неверојатен квалитет

Гледајте детали одблиску со одличен квалитет на бои и неверојатен контраст благодарение на прецизната оптика со Porro II призма од Canon со мало изобличување и Super Spectra слоеви за објективи. Совршени за јасно препознавање објекти додека пловите на море.

Дознајте повеќе

Get closer in superb quality

Создадени за најлоши временски услови

Изработени според јапонските индустриски стандарди (JIS) за заштита од временски услови, нашите потполно водоотпорни (WP) двогледи може да издржат привремено потопување во вода на длабочина до 1 метар во период од 5 минути, а нашите модели отпорни на сите временски услови (AW) може да издржат прскање со вода.

Дознајте повеќе

waterproof binoculars

Препорачани двогледи за пловење

Изберете степен на доближување од нашата палета на двогледи отпорни на сите временски услови и вода

Други активности

Разгледајте ја целата наша палета на двогледи и добијте ги информациите што ви се потребни за да го изберете соодветниот двоглед.