TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

ДВОГЛЕДИ ЗА ПАТУВАЊЕ
ДВОГЛЕДИ

Патувајте со лесен багаж благодарение на нашите најпреносливи двогледи со стабилизација на слика.

Практичен за носење – удобен за користење

Нашите компактни и преносливи двогледи се добро урамнотежени и практични за носење, нудат стабилност, јасност и можност за избирање на доближувањето. Користете ги удобно во долги временски периоди или за повремено пребарување одредени предмети за време на патувањата.

Патувајте со лесен багаж

Нашиот лесен двоглед - 8x25 IS - тежи само 480 g и може да се носи во торба или во џеб. Поголемите 10x30 IS II, 12x36 IS III и 10x32 IS тежат 600 g, 660 g и 780 g соодветно, но нудат поголемо доближување и поширок приказ што е идеален за сафари.

Travel light

Неверојатно стабилен приказ

Уживајте во поопуштено доживување при гледањето од автомобил или брод во движење или, пак, кога сте на прошетка. Оптичката стабилизација на слика (IS) од Canon коригира повеќе видови на движења за да овозможи неверојатно стабилен и јасен приказ за помал замор на очите.

A super steady view

Идеални за авантура, патување, претстави и концерти

Компактните двогледи се совршени придружници за патување и се идеални за гледање далечни градски сцени и препознавање животни и растенија во природата. Или, пак, користете ги за претстави и концерти во затворени простории за да добиете ексклузивно место во првиот ред за време на изведбата.

Compact binoculars

Приближете се со неверојатен квалитет

Благодарение на оптичката експертиза на Canon ќе уживате во јасен и детален приказ. Освен тоа, секој двоглед може да се прилагоди кон видот на очите, а моделите со поголемо доближување може да се држат полесно кога носите ракавици благодарение на гумираниот држач.

Canon’s optical expertise

Препорачани двогледи за патување

Изберете некој од нашите најпреносливи двогледи со стабилизација на слика за максимално уживање при патувањата.

Други активности

Разгледајте ја целата наша палета на двогледи и добијте ги информациите што ви се потребни за да го изберете соодветниот двоглед.

Слични производи