imagePRESS C850 series

Серија imagePRESS C850

Напредна палета на флексибилни машини за производствено печатење што нудат наградуван квалитет и импресивни брзини на печатење за најразновидна примена.

Побарајте информации

Револуционерна продуктивност, квалитет и разновидни опции

Одликувајќи се со иновативни технологии спакувани во мало куќиште, серијата imagePRESS C850 нуди одличен квалитет на печатење, големи брзини до 85 стр./мин., поддршка за голем избор на контролери и опции за завршна обработка, како и одличен поврат на инвестицијата.

imagePRESS C850 series

imagePRESS C850 од Canon

Печатете на повисоко ниво со висока резолуција и голема брзина. Овој печатач е создаден за исклучителна сигурност дури и при извршување на најтешките задачи со различни медиуми и нуди најголема продуктивност и разновидни опции.

Спецификации

85 стр./мин.

Големи брзини на печатење

Извонреден квалитет

Печатење со висока резолуција од 2400x2400 dpi

Разновидни опции

Поддршка за голем избор на медиуми, вклучувајќи и двострано печатење на листови за раздвојување

500K

Максимален месечен обем

7.650

Максимален капацитет за медиуми

Контролери

PRISMAsync, EFI Fiery или PS/PCL од Canon

Сигурност

Максимално време на активна работа

Мали димензии

Дизајн кој ќе ви заштеди простор

Погледнете ги сите спецификации

imagePRESS C850

imagePRESS C750 од Canon

Уживајте во сигурен и наградуван квалитет за печатење со големи брзини до 75 стр./мин., дури и врз груби медиуми, а добијте и поддршка за голем избор на контролери и професионални опции за завршна обработка.

Спецификации

75 стр./мин.

Големи брзини на печатење

Извонреден квалитет

Печатење со висока резолуција од 2400x2400 dpi

Контролери

PRISMAsync, EFI Fiery или PS/PCL од Canon

Разновидни опции

Поддршка за голем избор на медиуми, вклучувајќи и двострано печатење на листови за раздвојување

400K

Максимален месечен обем

7.650

Максимален капацитет за медиуми

Сигурност

Максимално време на активна работа

Мали димензии

Дизајн кој ќе ви заштеди простор

Погледнете ги сите спецификации

imagePRESS C750