Архива на производи imagePROGRAF

Повеќефункционални печатачи за големи формати што нудат висококвалитетно печатење и скенирање и професионално ракување со медиуми
Canon Camera

Деловни производи од Canon што не се произведуваат повеќе

Дали барате информации или поддршка за вашиот производ од Canon што не се произведува повеќе? Разгледајте ја архивата на деловни производи од Canon за да ја пронајдете страницата за поддршка за вашиот печатач/скенер.

Слични производи и решенија

 • Печатачи за големи формати

  imagePROGRAF TM-255 MFP Lm24

  Подобрете ги доживувањата со одржлив повеќефункционален печатач со големина од 24”, вграден HDD, ракување со помалку бучава, зголемена продуктивност, интуитивни функции, професионален квалитет на слика и интегрирани можности за скенирање.
 • Печатачи за големи формати

  imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

  Подобрете ги доживувањата со одржлив и повеќефункционален печатач со големина од 36” којшто нуди ракување со помалку бучава, зголемена продуктивност, интуитивни функции, професионален квалитет на слика и интегрирани можности за скенирање.
 • Печатачи за големи формати

  imagePROGRAF TM-350/355 MFP Z36

  Поедноставете ги работните процеси за печатење и скенирање со одржлив и повеќефункционален печатач од 36”. Уживајте во придобивките од ракување со помалку бучава, подобрена продуктивност, интуитивни функции, професионален квалитет на слика и можности за скенирање со врвен квалитет.

Разгледајте ја нашата архива на производи за да најдете информации и поддршка за печатачи и скенери што не се произведуваат повеќе.