Печатачи за големи формати

Canon imagePROGRAF TX-4100

Повеќенаменски печатач за големи формати од 44 инчи со напредна продуктивност и сигурен квалитет.

 • 3,2 стр./мин.

  CAD-цртежи во формат A1

 • Втора ролна

  Изборна конфигурација

 • 1200 dpi

  Максимална резолуција на печатење

 • 5 боја
  пигментно мастило

  Тип на мастило

 • Напредната технологија и подобрениот софтвер ја зголемуваат продуктивноста

  Иновативното ракување со медиуми и подобрените софтверски работни процеси овозможуваат брзо и едноставно печатење CAD, GIS и постери, а печатењето без рабови за сите големини на ролни ја подобрува ефикасноста.

  Брзо печатење

  Брзина до 3,2 стр./мин. за CAD-цртежи во формат A1 благодарение на зголемувањето на брзината на печатење и обработката на податоци.

  Подобрена безбедност

  Напредните функции за безбедност ги задоволуваат предусловите на пазарот.

  Опции за печатење без рабови

  Сечењето по печатењето е минимално благодарение на можноста за печатење без рабови со слободна големина.

  рекламен натпис за Make It

  Make It '22 - Обединување одлични идеи и иновации

  Видеосодржини на барање и најдобри моменти од Make It '22 - најголемиот меѓународен ВИП-настан во живо што го организира Canon уште од 2019 година. Погледнете инспиративни презентации од настанот, демонстрации на технологии и наменски истражувања за деловен развој што ќе ви помогнат да замислите и постигнете нови нивоа на успех.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Голема брзина, автоматско менување на ролната, паметно поставување на медиумите и заменување на мастилата без прекинување на работата.

  • Подобрена безбедност

   Заштитата на документите и уредот ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

  • Разни големини на медиуми

   Печатење без рабови со слободна големина.

  • Печатење со врвен квалитет

   Напредна технологија за мастила и процеси на печатење.

  • Паметно ставање ролни

   Зголемена прецизност при откривањето медиуми.

  • Снабдување со два валјаци

   Зголемена продуктивност од повеќе медиуми во вид на ролна.

  • Издржливи отпечатоци

   Печатењето водоотпорни материјали нуди подолготрајни постери и графики за надворешна употреба.

  • Подобрен софтвер

   Едноставни и интуитивни чекори за разни примени, CAD, GIS и постери.

  img.png

  Соочување со конкуренцијата

  Дознајте за imagePROGRAF од BLI-извештајот, истражете ги нашите силни и слаби страни во споредба со конкуренцијата.

  Оригиналот е непобедлив

  Оригинално мастило LUCIA од Canon

  Секогаш избирајте оригинални мастила LUCIA од Canon наместо какви било други мастила што не се произведени од Canon. Никогаш не правете отстапки во квалитетот на отпечатените материјали.

  Canon Camera

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX.

  Зголемете ја продуктивноста при печатењето во голем обем со печатачот за големи формати imagePROGRAF TX-4100 од Canon.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 од Canon.