Серија imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II од Canon

Сигурни, компактни и брзи печатачи што се дизајнирани за деловни опкружувања. Нудат врвни функции за контрола и одржливост

Побарајте информации

imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 series

Добијте максимална продуктивност со брзата серија на печатачи со разновидни опции

Серијата содржи моќни печатачи со вграден скенер и изборна единица за завршна обработка што се оптимизирани за деловни опкружувања. Интелигентните поставки за приспособување и безбедност се контролираат преку интуитивен екран на допир

Лист со податоци

imageRUNNER ADVANCE 525i II од Canon

Извонредно брзиот и сигурен печатач е создаден за продуктивни деловни опкружувања и може да печати со брзина до 52 стр./мин. Се одликува со опции за напредно приспособување и безбедност. Тој е едноставен за ракување и се контролира преку интуитивен екран на допир од 10 инчи

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

52

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

imageRUNNER ADVANCE 525iZ II со единица за завршна обработка

Печатачот е дизајниран за врвни перформанси во деловни опкружувања и може да печати со брзина до 52 стр./мин. Уредот се одликува со опции за напредно приспособување и безбедност, се контролира преку интуитивен екран на допир од 10 инчи и нуди опции за висококвалитетна обработка

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

52

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

imageRUNNER ADVANCE 615i II од Canon

Печатачот е оптимизиран да ја зголеми продуктивноста на деловните опкружувања, може да печати со брзина до 61 стр./мин. и се одликува со опции за напредно приспособување и безбедност. Тој е едноставен за ракување и се контролира преку интуитивен екран на допир од 10 инчи

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

61

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

imageRUNNER ADVANCE 615iZ II со единица за завршна обработка

Извонредно брзиот печатач е оптимизиран да ја зголеми продуктивноста на деловните опкружувања и може да печати со брзина до 61 стр./мин. Уредот се контролира преку интуитивен екран на допир од 10 инчи и нуди опции за висококвалитетна обработка

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

61

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

imageRUNNER ADVANCE 715i II од Canon

Печатачот е дизајниран за врвни перформанси во деловни опкружувања и е најбрзиот модел во палетата - печати со брзина до 71 стр./мин. Тој е едноставен за ракување, нуди опции за напредно приспособување и безбедност и се контролира преку интуитивен екран на допир

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

71

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

imageRUNNER ADVANCE 715iZ II со единица за завршна обработка

Печатачот е дизајниран за врвни перформанси во деловни опкружувања и е најбрзиот модел во палетата - печати со брзина до 71 стр./мин. Уредот се контролира преку интуитивен екран на допир од 10 инчи и нуди опции за висококвалитетна обработка

Спецификации

Отпечатени материјали во минута

71

Влезен капацитет за хартија

3.200

Екран

LCD-екран од 10 инчи

Скенирани материјали во минута

Максимум 100

Функции за заштеда на енергија

Интелигентен режим на мирување

Големини на хартија

A4 и A5

Поврзување

Безжичен LAN/паметен телефон

Сигурносни функции

Канцелариска сигурност од 360

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image