Единица за инстант отстранување на хефталки-A1

Дополнителна опрема за imageFORMULA

Canon Instant Staple Remover - A1

Зголемете ја продуктивноста за скенирање во голем обем преку отстранување на хефталки со еден допир за поедноставни работни процеси (произведено од MAX CO. LTD).

 • Брзо

  и автоматско отстранување на хефталки

 • Прецизно отстранување

  Без кинење или оштетување на документот

 • Капацитет за отстранување

  до 30 листови

 • Преграда

  со капацитет од 500 хефталки

 • Заштедете време со забрзување на работните процеси за скенирање

  Отстранете ги хефталките на ефикасен начин за да ги подготвите вашите документи за скенирање и копирање. Едноставното ракување со еден допир ја олеснува подготовката на документите и заедно со производствените скенери imageFORMULA од Canon ги забрзува дигиталните работни процеси.

  Брзо и едноставно отстранување на хефталки

  Забрзајте ја подготовката на документите пред скенирањето преку захефтување со еден допир. Порамнете ја хефталката со LED-светилката и притиснете го прекинувачот - компатибилно е и со ножни прекинувачи.

  Минимално оштетување на документите

  Уредното отстранување на хефталки го намалува оштетувањето или кинењето на документите, што обезбедува рамномерен процес на снабдување и скенирање документи.

  Флексибилност при работа со големи количини

  Отстранете ги хефталките од група документи до 30 листови, со поддршка за различни хефталки со стандардна големина.

  Единица за инстант отстранување на хефталки-A1

  Уредно собирање на хефталките

  Отстранетите хефталки уредно се собираат во практична преграда за хефталки, што може да собере до 500 хефталки. Индикаторската светилка ќе се вклучи кога ќе биде потребно да се испразни преградата.

  Instant Staple Remover-A1

  Преземете содржина

  Дознајте како единицата за инстант отстранување на хефталки-A1 може да го забрза деловното скенирање.

  Спецификации

  • Брзо отстранување на хефталки

   Ракување со еден допир за инстант отстранување

  • Капацитет за отстранување до 30 листови

   Скенирање во голем обем на групи документи

  • Помало оштетување

   Прецизното отстранување на хефталки спречува кинење на документите

  • LED-светилка

   Ја подобрува прецизноста за порамнување на хефталките на документите

  • Практична преграда за хефталки

   Собира до 500 хефталки пред да сигнализира дека е потребно празнење

  • Поддршка за различни големини на хефталки

   Флексибилност за различни видови на хефталки

  • Изборен ножен прекинувач

   Компатибилност со дополнителни ножни прекинувачи од трети страни

  Единица за инстант отстранување на хефталки-A1

  Општи информации за производот

  Име на производ

  Единица за инстант отстранување на хефталки-A1 / единица за инстант отстранување на хефталки-A1 UK

  Производител

  MAX Co Ltd

  Код на производот

  3851V817 / 3851V818 (модел за Обединетото Кралство)

  Капацитет за отстранување

  До 30 листови (80 g/m2)

  Поддржани видови на хефталки

  24/6, 26/6, 10, хефталки за завршна обработка за уредот за копирање, единица за захефтување-P1 (не се вклучени хефталките што не се тестирани од MAX)

  Надворешни димензии (ШxДxВ)

  126 x 273 x 105 mm

  Тежина

  Прибл. 2 kg

  Потреби за напојување

  AC 100-240 V (50/60 Hz)
  (Користете го само наведениот AC-адаптер што се испорачува со уредот)

  Потрошувачка на енергија

  Прибл. 60 W

  Извор на напојување со енергија

  DC24 V, 2,5 A (AC 100-240 V, 50-60 Hz)

  Слични производи и решенија

  Дознајте повеќе за тоа како единицата за инстант отстранување на хефталки-A1 може да ги оптимизира работните процеси за скенирање.