imageFORMULA DR-C225 II

Елегантниот и тенкиот DR-C225 II е создаден за мали површини. Благодарение на софтверот CaptureOnTouch за уште поедноставно користење, ова е најдоброто решение за скенирање

Побарајте информации

ImageFORMULA DR-C225W II

Елегантен дизајн што заштедува простор

Тенкиот профил на DR-C225 II ви овозможува да го поставите на најмали површини и затоа е совршен за мала канцелариска маса или мал оддел. Благодарение на моќниот софтвер CaptureOnTouch и едноставната интеграција со Cloud-мрежи, ова е уред што ќе ви заштеди најмногу простор.

Download Datasheet

ImageFORMULA DR-C225W II

Погледнете ги сите функции

Спецификации

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Built-in Wi-Fi connection

Автоматски механизам за снабдување со документи

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Wireless scanning of up to 25 ppm

Безжично скенирање со брзина до 25 стр./мин.

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: CaptureOnTouch software

Софтвер CaptureOnTouch

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Windows and Mac compatible

Компатибилност со Windows и Mac

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Includes eCopy PDF Pro Office

Содржи eCopy PDF Pro Office

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Cardiris

Cardiris

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Double-sided scanning

Двострано скенирање

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Automatic Document Feeder

Автоматски механизам за снабдување со документи

Погледнете ги сите спецификации

ImageFORMULA DR-C225W II
ImageFORMULA DR-C225W II What's in the box

Што содржи кутијата

Скенер

Документација

Диск за поставување

eCopy PDF Pro диск

USB кабел

AC адаптер

Кабел за напојување

Поврзани производи