Canon imageFORMULA DR-M260

imageFORMULA DR-M260

Издржлив и сигурен скенер за документи со голема брзина што нуди импресивен квалитет на слика и големи брзини на скенирање.

Побарајте информации

Галерија

Елегантно дизајниран скенер за на работна маса кој ја зголемува продуктивноста

Компактниот imageFORMULA DR-M260 има мала конструкција, но нуди големи перформанси. Овој сигурен скенер е опремен со иновативни функции и нуди извонреден квалитет на слика и брзини на скенирање до 60 стр./мин./120 слики/мин.

Погледни целосни спецификации

Datasheet (PDF)

Canon imageFORMULA DR-M260

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Scanning speed A4 (single sided): 60

Брзина на скенирање за A4 (еднострано): 60

Automatic document feeder: 90

Автоматски механизам за снабдување со документи: 90

Enhanced image quality using new on-board DR processor

Подобрен квалитет на слика со нов вграден DR процесор

Double-sided scanning with wide range of media

Двострано скенирање со голем избор на медиуми

Efficient batch scanning

Ефикасно сериско скенирање

Large LCD panel with five-line display is mounted on the scanner for easy, intuitive scanning

Скенерот се одликува со голем LCD екран со приказ на пет линии за лесно и интуитивно скенирање

PDF creation and editing

Создавање и уредување PDF документи

Up to 7500 sheets per day

До 7500 листови на ден

Погледнете ги сите спецификации

Canon imageFORMULA DR-M260
thumbnail

A powerful and versatile desktop scanner, perfect for busy offices

Погледни видеозапис

Canon imageFORMULA DR-M260

Што содржи кутијата

Скенер

Диск за поставување

Kofax VRS диск

Документација

USB кабел

AC адаптер

Кабел за напојување

Поврзани производи