ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

Програма за програмери на Canon

Најновата веб-страница за поддршка на програмери на Canon содржи многубројни практични ресурси за заедницата на програмери на софтвер, како за деловни решенија, така и за дигитална обработка на слики.
Разгледајте ја веб-страница за програмери на Canon
Дали навистина слушате? Или, пак, чекате да дојде вашиот ред за да зборувате?

ПРЕГЛЕД

Поддршка за програмерите на софтвер.

Програмата за програмери на Canon нуди интересен начин на кој компаниите од трети страни и програмерите за апликации или програми ќе можат да работат со технологиите на компанијата Canon, што ќе резултира со решенија со зголемена вредност за потрошувачите со сложени предуслови.

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ЗАЕДНИЦАТА НА ПРОГРАМЕРИ

Како регистриран програмер може да им понудите на своите потрошувачи огромен избор на дополнителни функции и опции за прилагодување на деловните и технолошките производи на Canon.
Слика од експерти кои работат заедно на голема маса

Придобивки од програмата за програмери од Canon

Интегрирајте ги производите од Canon во специфичните работни процеси на потрошувачите за да создадете иновативни решенија.

 • Придобијте поголема вредност

  за вашите потрошувачи

 • Бидете иновативни

  Со беспрекорни резултати

 • Партнерство

  Уживајте во двонасочна поддршка со Canon.

 • Прилагодување

  Работни процеси и интеграција

Целосна поддршка за програмери

Работете во тесна соработка со компанијата Canon за да создавате уникатни решенија за потребите на потрошувачите, преку порталот за програмери на Canon. Во ресурсите спаѓа поддршка и директна помош, често поставувани прашања и технички билтени.

Голем избор на решенија

SDK, информациите за API и другите многубројни ресурси на компанијата Canon им се достапни за преземање на регистрираните програмери за да овозможат беспрекорен и иновативен развој на производите и софтверот од компанијата Canon.

Оптимизирајте го работниот процес на потрошувачите

Станете дел од револуционерната заедница и добијте важна улога во развојот на екосистемот на компанијата Canon за нашите потрошувачи.

Целосна поддршка за програмери

Дознајте повеќе и приклучете се во програмата