СОФТВЕР

Scan2X™

Scan2x™ е интелигентно решение за снимање документи што овозможува полесно скенирање за сите.

луѓе прегледуваат документи на маса

Едноставно работење преку интелигентен софтвер за скенирање

Фокусирајте се на деловното работење додека Scan2x™ ги снима вашите документи. Напредната технологија автоматски ги применува соодветните поставки, ги препознава важните податоци и ги пренесува на соодветно место. Едноставно.

Главни придобивки

 • Икона за спојување од Canon

  Поедноставете ги процесите на скенирање

 • Икона за табела од Canon

  Зголемете ја ефикасноста

 • Пристап

  Оптимизирајте ги деловните процеси

 • Икона за пребарување со Canon

  Фокусирајте се на најважните задачи

 • Контактирајте нè за да дознаете повеќе.

  Секогаш интуитивен

  Интерфејсот со икони овозможува едноставно ракување, а автоматизираните процеси веднаш ги препознаваат документите, ги избираат соодветните поставки и ги извлекуваат потребните информации.

  Ефикасен работен процес

  Модерната технологија веднаш ги препознава скенираните документи - на пример, автоматски ги препраќа скенираните фактури до вашиот оддел за сметководство.

  Целосна транспарентност

  Ставете ги безбедноста, усогласеноста и одговорноста на прво место со PIN-броеви за корисниците, изборни картички или читач на отпечатоци од прсти за одговорна и безбедна евиденција на документите.

  двајца гледаат во компјутерски екран

  Целосна усогласеност

  Овозможете усогласеност со сè поголемиот број регулативи, вклучувајќи и бришење доверливи лични податоци за да ја подобрите усогласеноста со GDPR.

  На самата локација или преку Cloud

  Изберете ја конфигурацијата што најмногу ќе одговара за вашата компанија - со инсталација на самата локација или со претплата за целосно управување преку интернет.

  Интеграција во вашето опкружување

  Интеграција со Therefore™, Sharepoint™, OneDrive™, Google Drive™, FTP, Cloud-услуги, веб-услуги и бази на податоци за ненадмината продуктивност.

  човек пишува на хартија

  Важни функции

 • ИКОНА CAN Подобрен дизајн на документи

  Автоматско препознавање на документи

 • ИКОНА CAN Ножици

  Извлекување ставки од фактури

 • ИКОНА CAN Покажувач во вид на рака

  Ракување преку изборен екран на допир

 • ИКОНА CAN Исклучи приказ на цел екран

  Технологии за компресија и IRIS OCR

 • ИКОНА CAN Скенирање_

  Проверка и скенирање на пасоши/лични карти

 • ИКОНА CAN Пресметување во Cloud

  На самата локација или преку Cloud

 • ИКОНА CAN iPhone

  Апликација за мобилни уреди наменета за снимање 24/7 од секоја локација

 • ИКОНА CAN Филтер

  Избери

  Едноставен избор на видот на документот што треба да се скенира

 • ИКОНА CAN Документ

  Скенирање

  Документите се скенираат автоматски

 • Крајна цел

  Индекс

  Податоците од документите се извлекуваат автоматски

 • Икона за пребарување со Canon

  Проверка

  Визуелни алатки за справување со исклучоци

 • ИКОНА CAN Compose

  Создавање и компресирање документи

  Соодветни датотеки се создаваат и компресираат доколку е потребно

 • ИКОНА CAN Приказ на цел екран

  Извезување

  Документите се префрлуваат ефикасно во соодветниот оддел / систем

 • Слични производи и решенија

  Откријте различни производи и решенија од Canon кои исто така може да ги задоволат вашите потреби.

  Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?