СОФТВЕР

eMaintenance

Посветете повеќе време за главните активности на вашата организација со тоа што ќе му препуштите на eMaintenance да се грижи за управувањето и одржувањето на сите ваши повеќефункционални уреди и уреди со една функција од Canon поврзани во мрежа. Оваа услуга за далечинско следење со дијагностика ги автоматизира процесите за да ги максимизира продуктивноста, ефикасноста и безбедноста, а притоа да ви обезбеди повеќе слободно време.
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ
a man looking at his laptop with IT servers in the background

eMaintenance

EMAINTENANCE

Управување со уредите без напор

eMaintenance ги извршува задачите што одземаат многу време, а се поврзани со администрација и управување со уредите. Автоматизираните отчитувања, далечинската дијагностика, моменталните известувања за настани, подобреното управување со потрошни материјали и поедноставната примена на уредите ќе ја зголемат ефикасноста на вашето деловно работење.
Преземете брошура

Главни придобивки

eMaintenance е апликација за далечинско следење на уреди која извршува многу задачи од доменот на администрацијата и управувањето со минимална интервенција или напор од страна на корисникот.

 • Customer Billing Canon icon

  Намалете ги административните обврски со автоматизирани отчитувања

  Нема потреба од евидентирање или проценување на месечните отчитувања.

 • Device Diagnostics Canon icon

  Максимизирајте го времето на активна работа со далечинската дијагностика

  Дефектите и алармите се откриваат автоматски.

 • Execute Campaign Canon icon

  Подобрете ја ефикасноста со моментални известувања за настани

  Бидете во тек со перформансите на вашиот уред.

 • Consumables Management Canon icon

  Управувањето со потрошните материјали ќе се погрижи за повторното нарачување

  Ниските нивоа на тонерот се проценуваат и решаваат.

 • Civil Engineering Institute Macedonia

  Профили за далечинско користење наменети за напредна примена на уреди

  Далечинско следење на статусот, обемот за работа и шемите на користење.

Автоматизирајте ги процесите за управување за да добиете повеќе време

eMaintenance ги автоматизира процесите за управување на уредите во вашата мрежа, следејќи строги протоколи за сигурност, а тоа ви овозможува да потрошите повеќе време на главните активности.

Нема потреба од месечни отчитувања или вршење проценки или, пак, рачна проверка на статусот, обемот за работа и шемите на користење на уредите - сè се врши автоматски и податоците се испраќаат на безбеден начин.

Оптимизирање на уредот за подолго време на активна работа

Апликацијата е дизајнирана да ги максимизира перформансите на вашите уреди и да ги намали трошоците за одржување.

Известувањата за настани се праќаат веднаш за да бидете во тек, а Canon или сервисерот автоматски добиваат известувања за дефектите за да се изнајде брзо решение.

Исто така, апликацијата ги следи нивоата на тонерот и автоматски прави нарачки кога ќе има потреба од повеќе тонер, а на тој начин секогаш ќе имате доволно тонер без потреба да правите голема залиха.

 • eMaintenance device list

  Далечинска и автоматска дијагностика

  Функцијата за далечинско следење од Canon следи дали ќе се појават дефекти и аларми, а потоа автоматски го информира вашиот добавувач за да се изнајде брзо решение.

 • Навремено нарачување на потрошни материјали

  Системот eMaintenance ги следи нивоата на тонерот и прави нарачки кај операторот на услуги тогаш кога ќе биде потребно.

 • eMaintenance billing counter

  Заборавете на месечните отчитувања

  Нема потреба од отчитувања или справување со погрешни проценки. eMaintenance автоматски евидентира точни податоци.

 • man looking at this phone in an office

  Автоматски и закажани ажурирања за печатачот

  Уживајте во придобивките од автоматските ажурирања на фирмверот кај уредите imageRUNNER ADVANCE.

Слични производи и решенија

Разгледајте други софтвери, производи и решенија од Canon дизајнирани за попродуктивни, поефикасни и побезбедни работни процеси.

Истражете повеќе

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Сакате да дознаете повеќе за eMaintenance?