uniFLOW

Локално интегрирано софтверско решение за управување со сите уреди и работни процеси за печатење и скенирање.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

Печатете од секое место, кон секој уред

Ослободете ја вашата компанија од ограничувањата за печатење и скенирање со uniFLOW
- интуитивна платформа што напредува заедно со вас.

Зголемете ја безбедноста на документите

Информациите се заштитуваат со моќната функција на uniFLOW за проверка на идентитет на корисниците која го минимизира ризикот кај важните документи преку евиденција и ограничување на пристапот.

Преземете ја контролата врз трошоците

Прецизно следење на трошоците за печатење, скенирање и копирање. uniFLOW ги намалува трошоците користејќи паметни функции за поставување правила, автоматско бришење на неиздадените задачи и печатење само на потребните документи.

Зголемете ја продуктивноста

Создавајте прилагодени работни процеси за снимање, споделување и складирање дигитални документи. Функцијата за распределување задачи на uniFLOW ја елиминира неорганизираноста при печатењето преку автоматско насочување на задачите кон најдобриот уред.

Young woman with long wavy blonde hair and middle-aged woman with dark hair in a bun look at papers spread out on a white table in front of an exposed brick wall.

Компатибилност во текот на целиот работен век

uniFLOW од Canon нуди поддршка за опкружувања со различни уреди и повеќе продавачи, а може и да се интегрира со вашите постоечки уреди - вклучувајќи опрема што не е од Canon - за да ја максимизирате инвестицијата во вашата опрема.

Погледнете ја палетата
Out of focus woman sits at a black desk with desktop computer, papers and a pair of black glasses, typing on a smartphone.

Слобода во печатењето

Добијте безбедно печатење од мобилни уреди без дополнителни трошоци или инвестирање - изберете од кој уред сакате да печатите, независно каде се наоѓате.

Едноставна интеграција

Платформата на uniFLOW користи универзален драјвер за печатење за сите вработени, овозможувајќи им да печатат преку сите уреди - дури и уреди што не се произведени од Canon - со помош на конфигурација што може да се надградува.

Едноставно скенирање

Снимајте, споделувајте и складирајте дигитални документи, благодарение на висококвалитетната обработка на слики и прецизното извлекување на OCR-податоци. Прилагодете ги работните процеси за скенирање за уште поголема безбедност.

Man with beard wearing light blue shirt leans over a desk spread with papers and a model of a building, looking at a smartphone.

Платформа за печатење, скенирање и управување со уреди

uniFLOW се инсталира во серверот и создава интелигентни процеси за документи наменети за мали и средни компании.

Two men wearing blue shirts, one with a beard, crowd round a desk, pointing at a large computer screen.

Интегрирана платформа за управување

Сите уреди

Безбедно печатење преку сите поврзани уреди во канцеларијата

Брзо скенирање

Создавајте прилагодени работни процеси и дестинации за скенирање

Управувајте со вашите уреди

Следење на трошоци, проверка на идентитет на корисници и контрола на функции

Производствено печатење

Исполнете ги сите предуслови за печатење со една апликација

Печатење од мобилен телефон

Печатете во движење од секое место, кон секој уред

Поддршка за повеќе продавачи

Максимизирајте ја инвестицијата во вашата опрема со поддршката за различни уреди

Олеснете го управувањето со скенирање и печатење со uniFLOW

Дали ви треба решение врз основа на Cloud?

uniFLOW Online функционира во Cloud, ги намалува потребите за ИТ-ресурси и заштедува физички мемориски простор, а притоа нуди напредно управување со печатењето документи и печатење од мобилни уреди.

Дознајте повеќе
Two men and a woman wearing business smart/casual look at textile swatches and a laptop on a long desk covered in books, papers and folders.

Слични решенија

Поврзан софтвер

Поврзани производи

Управувајте со безбедноста на информациите, печатењето и трошоците на едноставен начин

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ