СЛЕДЕТЕ. УПРАВУВАЈТЕ. ПОДОБРЕТЕ.

PRISMAlytics Dashboard

Добијте сеопфатен преглед на вашето портфолио за печатење од Canon и оптимизирајте ги неговите перформанси со нашата едноставна и безбедна алатка за управување со информации заснована на Cloud.
Добијте повеќе информации
PRISMAlytics Dashboard

PRISMAlytics Dashboard

ПРЕГЛЕД

Податоци што го движат вашето деловно работење

Следете ги и управувајте со перформансите за печатење и поедноставете ги процесите во просторијата за печатење со нашето решение засновано врз Cloud.

Собирајте критични податоци од повеќе различни производствени уреди од Canon и прегледајте ги увидите во јасни табели што се лесни за користење - а потоа, анализирајте ги податоците и оптимизирајте ги уредите.

Важни функции:
 • Work professionals looking at a tablet

  Контролна табла за KPI

  Собира клучни KPI-податоци како што се времето на одржување, продуктивноста, користење мастило и тонер, како и перформанси на медиумите и ги прикажува овие информации на контролна табла на одредени интервали, покажувајќи активности и потрошни материјали за релевантните печатачи.

 • група луѓе околу маса

  Една контролна табла за повеќе уреди од Canon и различни контролори за печатење

  PRISMAlytics Dashboard обезбедува увид и споредба на активностите на различните технологии за печатење од Canon, како што се процесори за снабдување преку интернет, за големи формати и процесори со тонер/инк-џет за снабдување со листови, со поддршка од PRISMAsync, Canon PDL и други DFE.

 • A person looking at a smartphone and tablet

  Интеграција со PRISMAsync

  PRISMAlytics Dashboard има уште поголема интеграција со процесори со PRISMAsync од Canon од други контролори, собирајќи детални податоци за времето на активна работа и користењето на потрошните материјали од срцето на вашите печатачи од Canon.

 • an image of work professionals looking at documents together around a table

  Извезувајте податоци надворешно

  Отворениот интерфејс ви овозможува да извезувате и копирате податоци за користењето за дефиниран период (дневно, неделно или месечно) во CSV-датотеки, за понатамошно обработување во други системи за управување со информации.

 • ПРИДОБИВКИ

  Дознајте како PRISMAlytics Dashboard може да ви помогне да ги усовршите вашите перформанси при печатењето со увид од сите ваши уреди:

 • PRISMAlytics Dashboard

  Разбирајте ги вашите уреди со еден поглед

  PRISMAlytics Dashboard е решение засновано врз Cloud што лесно се користи и ги претставува вашите податоци во јасни графикони и табели што ви помагаат брзо да ги оптимизирате вашите перформанси при печатењето.

 • Анализирајте го вашето цело портфолио за печатење од Canon на едно место

  PRISMAlytics Dashboard спојува податоци од комбинација на голем број печатачи од Canon, без оглед на тоа дали станува збор за машини за печатење за големи формати, со снабдување со интернет или машини за печатење со тонер и инк-џет што се снабдуваат со листови. Можете и да користите контролор по избор, вклучувајќи ги и PRISMAsync или Fiery®, како и различни PDL, што ви овозможува да ги споредите перформансите во сите уреди со едно решение.

 • Work professionals in a meeting reviewing data on a tablet

  Добијте подетални податоци со PRISMAsync

  Уреди од Canon со PRISMAsync може да обезбедат највисоко ниво на детали. PRISMAlytics Dashboard собира податоци од секој печатач од Canon и обезбедува прецизни историски податоци.

 • група луѓе на состанок

  Извезете и копирајте критични податоци кога и да ви се потребни

  Соберете производствени податоци и визуелизирајте ги веднаш. Податоците може да се извезат како CSV-датотека, што овозможува понатамошно користење во други апликации за управување и извештаи.

 • Слични производи и решенија

  Дознајте повеќе за нашата палета на PRISMA.

 • PRISMAlytics Accounting

  PRISMAlytics Accounting

  Едноставна и безбедна алатка заснована на Cloud што доставува податоци за печатењето во речиси реално време за брза наплата.

 • слика од професионални работници кои заедно гледаат на лаптоп

  PRISMAcolor Manager

  PRISMAcolor Manager ви овозможува доследен квалитет на бои со тоа што мерењето на бои засновано врз податоци станува брзо и лесно.

 • PRISMAdirect

  PRISMAdirect

  Единечно и целосно интегрирано решение за управување со работните процеси засновано врз интернет што може да се надградува, што го поедноставува целиот процес на производство.

 • PRISMAprepare

  PRISMAprepare

  Ова сè-во-едно решение за подготовка на задачи помага да се забрза подготовката на документите од составувањето па сè до печатењето.

 • v900

  PRISMAprepare Go

  Едноставно и ефикасно испраќање задачи преку практични работни процеси за производствено печатење во Cloud.

 • Истражете повеќе

  • Canon Ascent Programme

   УСЛУГИ

   Програмата Ascent на Canon

   Сеопфатна иницијатива за деловен развој за да го поттикнете вашиот деловен успех и раст.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ И КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ