Софтвер

Therefore™ Online

Therefore™ Online е агилна услуга преку Cloud за управување со документи што овозможува управување со содржини од деловна класа и ефикасни работни процеси со документи. Искористете ги предностите на целосно управуваниот и надградлив Cloud, достапен како едноставна SaaS претплата, со што се отстрануваат сите проблеми поврзани со IT.

Преземете брошура

БАЗИРАНО НА CLOUD

Софтвер за управување со документи

Соодветни информации на дофат на вашите прсти. Therefore™ Online ви нуди брз и ефикасен проток на информации со сигурен пристап, складирање, снимање, уредување и обработка, кога и да ви е потребно: во канцеларијата, во движење или при работа од дома.
Погледнете го изборот на софтвер
жена што работи од дома

Главни придобивки

Дознајте како претплатата на моќната услуга Therefore™ Online може да ѝ користи на вашата организација.

 • Оптимизирајте ги целите процеси

  Сè-во-едно решение што овозможува снимање, складирање, автоматизација, управување со пристапот и аналитиката

 • Намалете ги работните трошоци

  Услугата ви е на располагање во Cloud, со што се овозможуваат заштеди во трошоците за IT на вашето деловно работење

 • Зголемете ја продуктивноста

  Подобрете ја ефикасноста со автоматизација со вградениот процесор за работни процеси и брзиот пристап до информациите

 • Подобрете ја безбедноста

  Контролирајте го пристапот и дозволите на корисниците врз основа на атрибутите или улогите и дефинирајте ги политиките за задржување

 • Една платформа, неограничени можности

  Подобрете го начинот на кој управувате и споделувате деловни документи со една платформа на Cloud на која може да управувате со целиот работен век на вашите документи.

  Без разлика на бројот на документи или нивото на безбедносна комплексност што ѝ е потребно на вашата организација, Therefore™ Online ќе ги задоволи потребите за управување со содржини на поединечните тимови, одделите, како и на цели претпријатија.

  Автоматизирајте и структурирајте ги вашите клучни деловни процеси со моќниот процесор за работни процеси Therefore™, кој ќе ја зголеми ефикасноста и прецизноста во работењето на вашата организација - никогаш повеќе нема да пропуштите некоја задача.

  слика од професионални работници кои заедно гледаат на лаптоп

  Користете ги советниците на Canon или на нашите сертифицирани партнери за да ги дизајнирате и да ги конфигурирате процесите приспособени за вашето деловно работење и претворете ги вашите податоци во стратешка предност.

  Therefore™ 2023 Launch Video

  What's new? See the highlights of the latest features in Therefore.

  слика од експерти кои работат заедно на голема маса

  Добијте увид во вашите операции за да ја зголемите продуктивноста преку аналитика и флексибилно управување со процесите.

  слика од маж кој работи на лаптоп

  Овозможете ја соработката и споделувајте ги деловните документи надворешно и притоа заштитете се од неовластено пристапување до податоците.

  Безбедно соработувајте со кого сакате, каде сакате

  Едноставно снимајте и интегрирајте ги информациите од дојдовните хартиени или дигитални документи во вашите процеси за да ја зголемите продуктивноста и да ја намалите административната работа која одзема време.

  Подобрете ја соработката со паметната контрола на промените која им овозможува на вашите вработени со сигурност да соработуваат на најновите верзии на документите.

  Обезбедете им на вашите соработници брз, безбеден пристап до потребните информации во секое време и од секое место, на сите уреди. Сето тоа благодарение на Therefore™ Online Cloud и апликацијата Therefore™ Go за паметните уреди што испорачуваат двонасочна комуникација во реално време.

  Модерен кориснички интерфејс

  Обезбедете голема брзина на усвојување благодарение на интуитивниот и практичен веб-интерфејс Therefore™ Dynamic View. Неговите вградени контроли нудат целосно приспособливи прикази што им овозможуваат на корисниците брзо да вршат и да следат голем број различни активности.

  Поддршка за електронски потписи

  Беспрекорно прибирајте законски обврзни потписи за вашите документи и заштедете време и намалете ги трошоците со вградените интеграции на Therefore™ со водечките даватели на услуги за eSignature како што се DocuSign, Adobe Sign, YouSign, Scrive и многу други.

  Извлекување податоци со помош на AI

  Забрзајте го процесот на извлекување податоци од фактурите без конфигурација или создавање шаблони благодарение на Therefore™ Smart Capture. Оваа услуга за снимање во Cloud базирана на AI го автоматизира извлекувањето на сите податоци од фактурите, вклучувајќи ги и ставките со производи, ако тоа е потребно.

  двајца мажи кои заедно гледаат во лаптоп

  Важни функции

  Therefore Online™ е систем за безбедно управување со документи што се одликува со одлични функции што ќе одговорат на предизвиците со кои се соочува вашата организација.

  • Целосно управувана услуга преку Cloud
  • Овозможува автоматизација на деловните процеси
  • Целосна надградливост за голем број примени и корисници
  • Пристап до информации во секое време од сите уреди
  • Снимање на информации од хартиени или дигитални документи

  слика од професионални работници кои соработуваат околу маса
  слика од маж кој работи на лаптоп и разговара на телефон

  СОФТВЕР

  Локални примени на Therefore™

  Без разлика дали сте избрале претплата за услуги на Cloud или инсталација на самата локација со трајни лиценци, може да ги очекувате истите функционалности

  Извештај за управување со содржини од претпријатија

  Преземете го бесплатниот и сеопфатен извештај со повеќе од 40 страници од Software Reviews што го опфаќа пазарот за управување со содржини од претпријатија, за да ги добиете најдеталните и непристрасни извештаи од купувачите.

  Enterprise Content Management 2023 Data Quadrant Image

  Награди

  Истражете повеќе

  Голем број Therefore™ решенија, функции и студии за анализа се опишани подетално на соодветните сајтови на Therefore™.

 • Е-формулари

  Интуитивно снимајте податоци со формуларите внатрешно или вградете ги на надворешни веб-страници и портали.

 • Портал

  Со Therefore™ Portal, можете безбедно и ефикасно да споделувате информации со надворешни страни.

 • Интеграции

  Беспрекорна интеграција на вашиот Therefore™ систем и работни процеси со другиот софтвер во вашето деловно работење.

 • Студии за анализа

  Разгледајте ја нашата палета на студии за анализа од нашите клиенти, организирани по сектори и оддели.

 • Слични решенија

  Дознајте како Canon и Therefore™ може да ви помогнат во вашата дигитална трансформација.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за Therefore™ Online?