Софтвер

Therefore™

Therefore™ Online е софтвер за управување со документи што овозможува управување со содржини од деловна класа и ефикасни работни процеси со документи. Тој ви овозможува да создадете централна база на податоци на ваш сопствен сервер за да ги снимате и да ги складирате документите и информациите на вашата организација.

Преземете брошура

НА САМАТА ЛОКАЦИЈА

Софтвер за управување со документи

Соодветни информации на дофат на вашите прсти. Therefore™ Online ви нуди брз и ефикасен проток на информации со сигурен пристап, складирање, снимање, уредување и обработка, кога и да ви е потребно: во канцеларијата, во движење или при работа од дома.
Погледнете го изборот на софтвер
слика од жена која гледа во телефон

Главни придобивки

Дознајте како моќниот софтвер за управување со содржини Therefore™ може да ѝ користи на вашата организација.

 • Оптимизирајте ги целите процеси

  Сè-во-едно решение што овозможува снимање, складирање, автоматизација, управување со пристапот и аналитиката

 • Целосна контрола врз решението

  Преку ракување со ваша сопствена серверска инфраструктура, ја контролирате безбедноста, големината за складирање и времето за одржување

 • Зголемете ја продуктивноста

  Подобрете ја ефикасноста со автоматизација со вградениот процесор за работни процеси и брзиот пристап до информациите

 • Подобрете ја безбедноста

  Контролирајте го пристапот и дозволите на корисниците врз основа на атрибутите или улогите и дефинирајте ги политиките за задржување

 • Управување со документи и автоматизација на работниот процес

  Подобрете го начинот на кој управувате и споделувате деловни документи со еден систем за управување со документи во претпријатија со кој може да управувате со целиот работен век на вашите документи.

  Структурирајте ги и автоматизирајте ги вашите клучни деловни процеси со моќниот процесор за работни процеси Therefore™, кој ќе ја зголеми ефикасноста и прецизноста во работењето на вашата организација - никогаш повеќе нема да пропуштите некоја задача.

  Автоматизирајте го протокот на дојдовни информации со Content Connector, кој континуирано ги зачувува и ги индексира информациите од прегледуваните папки, влезни сандачиња на е-пошта, даватели на услуги за дигитални потписи или сметки за складирање на Cloud.

  слика од професионални работници кои заедно гледаат на лаптоп

  Користете ги советниците на Canon или на нашите сертифицирани партнери за да ги дизајнирате и да ги конфигурирате процесите приспособени за вашето деловно работење и претворете ги вашите податоци во стратешка предност.

  Therefore™ 2023 Launch Video

  What's new? See the highlights of the latest features in Therefore.

  слика од експерти кои работат заедно на голема маса

  Добијте увид во вашите операции за да ја зголемите продуктивноста преку аналитика и флексибилно управување со процесите.

  слика од маж кој работи на лаптоп

  Овозможете ја соработката и споделувајте ги деловните документи надворешно и притоа заштитете се од неовластено пристапување до податоците.

  Брз пристап до информациите, секаде

  Благодарение на моќните опции за пребарување и OCR на целиот текст, може ги пронаоѓате документите без разлика каде се зачувани во системот, врз основа на метаподатоците или содржината.

  Therefore™ Portal е одличен начин за безбедно споделување документи со надворешни корисници кои може да пристапуваат до своите документи само со можност за читање (прегледување и преземање). Portal може да се вметне во веб-сајт и да се приспособи во согласност со изгледот и репутацијата на вашата компанија.

  Обезбедете им на вашите соработници брз, безбеден пристап до потребните информации во секое време и од секое место благодарение на апликацијата Therefore™ Go за уредите со Android и iOS што нуди двонасочна комуникација во реално време.

  Therefore Workflow video

  Интеграција

  Беспрекорна интеграција на вашиот Therefore™ систем со другиот софтвер во вашето деловно работење за да се овозможи автоматизирано пронаоѓање на податоците и испраќање на информациите во бази на податоци преку задачи за работни процеси. Може да ги користите вградените интеграции, универзалниот приклучок, API или REST API повиците.

  Управување со случаи

  Организирајте ги и управувајте со поврзаните документи логично и интуитивно, благодарение на Therefore™ Case Management. Може да ги групирате поврзаните документи за подобра прегледност и побрзо пронаоѓање, да отворате/затворате случаи, да ги поврзувате со работни процеси и да ги користите политиките за задржување.

  Извлекување податоци со помош на AI

  Забрзајте го процесот на извлекување податоци од фактурите без конфигурација или создавање шаблони благодарение на Therefore™ Smart Capture. Оваа услуга за снимање во Cloud базирана на AI го автоматизира извлекувањето на сите податоци од фактурите, вклучувајќи ги и ставките со производи, ако тоа е потребно.

  слика од двајца професионални работници што соработуваат во канцеларија

  Важни функции

  Therefore™ е систем за безбедно управување со документи што се одликува со одлични функции што ќе одговорат на предизвиците со кои се соочува вашата организација.

  • Целосна контрола на опкружувањето на локацијата
  • Овозможува автоматизација на деловните процеси
  • Можност за надградба на големината и проширување на други оддели
  • Пристап до информациите во секое време од сите уреди
  • Снимање на информации од хартиени или дигитални документи

  жена гледа во телефон и во документи
  слика од маж кој работи на лаптоп и разговара на телефон

  CLOUD

  Therefore™ Online

  Без разлика дали сте избрале претплата за услуги на Cloud или инсталација на самата локација со трајни лиценци, може да ги очекувате истите функционалности

  Извештај за управување со содржини од претпријатија

  Преземете го бесплатниот и сеопфатен извештај со повеќе од 40 страници од Software Reviews што го опфаќа пазарот за управување со содржини од претпријатија, за да ги добиете најдеталните и непристрасни извештаи од купувачите.

  Enterprise Content Management 2023 Data Quadrant Image

  Награди

  Истражете повеќе

  Голем број Therefore™ решенија, функции и студии за анализа се опишани подетално на соодветните сајтови на Therefore™.

 • Е-формулари

  Интуитивно снимајте податоци со формуларите внатрешно или вградете ги на надворешни веб-страници и портали.

 • За SMB

  Искористете ги предностите на дигиталната трансформација со нашите однапред конфигурирани SMB-апликации.

 • E-потписи

  Беспрекорно прибирање на законски обврзни потписи за вашите документи благодарение на вградените eSignature приклучоци.

 • Студии за анализа

  Разгледајте ја нашата палета на студии за анализа од нашите клиенти, организирани по сектори и оддели.

 • Слични решенија

  Дознајте како Canon и Therefore™ може да ви помогнат да ја забрзате вашата дигитална трансформација.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за Therefore™?